Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 някои да има впечатления от ОПТИО 750З на ПЕНТАКС
Автор: y_yankov   
Дата:   26-08-06 13:38

в техномаркета е 600 лв - не ми допада че няма РАВ, мисля си и за LX1 ама тои май е доста повече парички(така си мисля - не му знам цената в БГ)

Отговори на това съобщение
 Re: някои да има впечатления от ОПТИО 750З на ПЕНТАКС
Дата:   26-08-06 20:07

ммм дайте малко жпечатления plsssssssssssss!!!!!

Автор: bobbyfuego   
Дата:   26-08-06 22:38

виж във фото зоната, там цената е по-добра!

Аз лично не съм ползвал този апарат и нищо не мога да те посъветвам, но ми допада как са нблъскали толкова много опции в такъв малък корпус. Има даже опция да се ползва като дигитален спотметър и разни други неща, дето ги няма в повечето апаратчета от този клас.

Виж порови се по световните форуми и сайтове за ревюта на техника. Там сигурно ще има доста мнения на ползвали този апарат.

Автор: cicomanco   
Дата:   26-08-06 22:47

бавен е като всички пентакси!за тия пари има оли-SP350!

Автор: simbon4o   
Дата:   26-08-06 22:49

апарата е стар като модел, но е хубав, по-хубав според мен от А620 на канон. На парите дето го дават в фото-зоната с 2 години гаранция май беше е супер оферта!

Автор: william   
Дата:   27-08-06 07:45

750Z има рязък обектив, и дизайнът е интересен. Но няма RAW и наистина работи дразнещо мудно. Обективът криви доста и автофокуса е зле по днешните мерки.
Olympus SP350 наистина е по-добрият вариант - 8 Мпикс, бърз запис на RAW (няколко секунди), гнездо за светкавица, използва стандартни АА батерии. SP350 също има спотово мерене.

Дата:   27-08-06 09:42

мерси на всички!!! въпреки 4е сега възниква друго питане, къде тук стои FZ7 ?????!!!!! - но то май така може да се продължава до безкрай!!!![smilie25] [smilie21]

Автор: funny_boy   
Дата:   27-08-06 12:02

На каква цена мога да намеря Olympus SP350 в БГ ???

Дата:   27-08-06 14:26

fz-7 просто не стои!за оли-то цената се движи около 500лв!заслужава си!

Дата:   27-08-06 15:07

Питам, щото неотдавна си взех Canon A520, та се чудя дали щеше да е по-добре да дам още 100-на лева и да си взема Olympusa ... [smilie11]

Дата:   27-08-06 16:26

cicomanco: какво имаш предвид че FZ7 не стои? - това че е по-скъп или отстуъпва на оли-то??

Автор: rosentushev   
Дата:   27-08-06 17:24

funny_boy , не можеш да сгрешиш ако си предпочел Канон пред Оли (съкратено от олиго, което на латински означава слаб). Тези апарати, олито де, в този ценови клас, имат такова цветопредаване, че да се чудиш после, дали това ти си го снимал![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-08-06 17:48

FZ7 е към 700лв и е друг клас. Тук става дума за апарати с малка оптика за семейни снимки, пейзажчета, по-кротко снимне. Ако искаш да снимаш по-далечни обекти и природа тогава ако не е 10-12х апарата малко зор да не кажа че не става! Олито 350 е добро! За 520лв мисля че пентакса 750З е добре! Защо ще сменяш А520-ката? Какво не ти достига, отговори си и той апарата сам ще се избере [smilie5]

Дата:   27-08-06 17:49

rosentushev:
според това ревю SP350 си е доста читаво щтракало
http://www.imaging-resource.com/PRODS/SP350/SP35A.HTM

Дата:   27-08-06 17:57

simbon4o:
и аз лично предпочитам повечко zoom, обаче според ревюто в www.imaging-resource.com sp350 се справя доста добре с шума пък и не липсва детайлност на снимките, хареса ми факта че на скорост b можеш да експонираш до 8 минути(при FZ7 - 1 мин.), олито има и РАВ, което също е +, а и възможност за външна светкавица. иначе наистина ми се искапе повечко zoom-ец, ама сега ше видя няколко ревюта и на SP500 - 38-380 при 35 мм еквивалент

Дата:   27-08-06 18:28

y_yankov , не чети ревюта а питай патило! Снимал съм с оли от този клас - скръб!!! Имам Канон А540, ми нищо общо с тез дръвца! Ма човек докато не се накаже сам не вярва, купувай каквото си решил, не питай тогава[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   27-08-06 18:38

Плюс това 8мр на сензор с тази големина не е най-доброто което може да ти се случи[smilie18][smilie18] [smilie18]

Дата:   27-08-06 18:56

Незнам-питам само, не че съм решил да си сменям Канончето [smilie18]
Да ви кажа (нямам никви големи изисквания) но с А520 досега съм правил много впечатляващи снимки и въобще не ме е разочаровал. Взех го за 385лв, има пълни ръчни настройки, малко грозна светкавица [smilie4] ама добре, добре - като за 4 мегапиксела и т.н. Жалко само че моето моделче стига до 400ISO, ама ... сапунче, а как снимах само туристките в Слънчев Бряг - то не се вижда в ръката ми това Канонче [smilie19] [smilie19] [smilie19] [beer] [beer]
Щях да пускам тук тема, ама викам да не ме грабнат админите .... [smilie11] [smilie5]

Дата:   27-08-06 21:03

росене росенееее.....кой знае как си снимал!специално този модел е последното което бих нарекъл дръвце!

Дата:   27-08-06 21:10

[smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: bobbyfuego   
Дата:   28-08-06 10:46

Ми незнам, преди време един тип ми даде да пощракам с некакъв дигитален Олипус Мю и бях тотално отвратен!!! По-кофти апарат в живота си не бях държал, като изключим няколкото НР-та и други компютърни боклуци.

Разбира се нямам никакво впечатление от този sp350, може пък наистина да е много хубав, но олимпус сапунерка не би си взел (освен 8080wz, разбира се!)

Дата:   28-08-06 11:02

не е лош тоя 350 хич никак даже! Просто трябва да можеш да по ползваш. И какво като е 8 меги на такава матрица? Аз ползвам същите мегапиксели на същия размер матрица, ама не Sony производство ами Matsushita и съм си доволен! Ако не му трябва зуум на човек наистина е трепач щракалото!

първа  назад  1     всички  напред  последна