Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 кога ще има курс
Автор: martinv   
Дата:   24-08-06 23:20

кога ще се появи пак курса по фотография [shtrak] [beer] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: кога ще има курс
Автор: Снежанка   
Дата:   24-08-06 23:22

Петък ли е вече? [smilie10]

Автор: gorbi   
Дата:   24-08-06 23:22

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   24-08-06 23:27

Снежанка написа:

> Петък ли е вече? [smilie10]
още малко :) аз не искам да е петък :( трябва да ходя на бачканеее [smilie2]

Автор: icicle   
Дата:   24-08-06 23:29

martinv

чакай Кораба-Майка - като видиш да излизат от него Зелени човечета, значи курсът се е появил[smilie6]

Дата:   24-08-06 23:30

неммм .... кораба майка му знаем маршрута вече и не са зелени човечета ми зелени банкноти... и не слизат ми са качват..... [smilie7]

Дата:   24-08-06 23:34

Томинокърс,ви казвам....[smilie18]

Автор: XaMLeT   
Дата:   25-08-06 00:33

я дайте малко инфо моля, че съм назад с матриала, какъв курс какви 5 лева и т.н.?

Дата:   25-08-06 00:38

Ми до скоро беше модно да си направиш курс по футуграфия да наливаш акъл на необразованите [smilie5]

Автор: bokser   
Дата:   25-08-06 00:40

нема курС, покрай КМ, всички пропаднаха в черна дупка[smilie5]

Дата:   25-08-06 06:10

Снежанка написа:

> Ми до скоро беше модно да си направиш курс по футуграфия да
> наливаш акъл на необразованите [smilie5]
не не аз говоря специално за курса на фф ...

Автор: boni   
Дата:   25-08-06 09:02

От края на септември.

Автор: ahab   
Дата:   25-08-06 09:16

Ще има курс когато си платите двойно.
Защото "това отношение е полезно за всички" [smilie18]

Иначе оставаш ненаучен или самоук.

Дата:   25-08-06 09:23

ahab, курсът на ФФ винаги е бил 150лв за 10дни, от които се плаща наем за студио,техника и хонорар на университетски преподавател. Наистина прекаляваш със злобеенето.[smilie23]
В интерес на истината с парите, които остават от курса си плащаме наема и СОТ-а на студиото, коктейлите и някои дребни разходи за изложбите на форумци(които са 100% безплатни за форумци) .С такива пари доплатихме и за някои допълнителни разходи по каталога Лумикс(също безплатен за форумци). Можехме спокойно да продадем 1000бр по 5лв, но не сме нали????
Мисля че сме направили достатъчно много безплатни за потребителите образователни неща. Никой не пита откъде пари нали?
Можеш да четеш онлайн безплатен ебук за начинаещи примерно.

Публикацията е редактирана (25-08-06 09:33)

Дата:   25-08-06 09:41

В този аспект не приемаме никакви нападки, защото ни най-малко не ви е ясно как стоят нещата.
Ние плащаме разходите по поддръжка на този сайт, не сме под крилото на никой, платихме над 5000лв за новия си сървър примерно...ТАКА ЧЕ, който иска да прави бизнес в сайта, първо ще го съгласува с нас.
Ако някой предложи БЕЗПЛАТНО и БЕЗКОРИСТНО обучение на форумци ние на драго сърце, ще му сложим БЕЗПЛАТНА обява в сайта.

Дата:   25-08-06 09:44

я да видим какво ще отговори ахаб на бони, щото бони си е доста прав..... или само ей така ще подхвърляме.....

Автор: ithilien   
Дата:   25-08-06 09:53

Хубаво, ама като е 10 дни тоя курс, то трябва да е в работни дни... :(

Автор: neddrag   
Дата:   25-08-06 09:55

Автор: ithilien
Дата: 25-08-06 09:53

Хубаво, ама като е 10 дни тоя курс, то трябва да е в работни дни... :(
========
Мда.... И мен това ме спира...

Автор: ahab   
Дата:   25-08-06 10:05

А така де - точно.

Направили сте сайт - бравос. Имате евтин курс покрай него - чудесно. Спирате обяви за други курсове - нормална монополна практика. Никой не може копче да ти каже защото или ще затвориш темата или ще му изтриеш мнението ако много се улива.

Така се защитава интерес. Но това е вашия интерес, а не на потребителите.

В интерес на аудиторията е да има много преподаватели и имного курсове от които да избира. Защото става дума за обучение и усъвършенстване на знания, а не за продажба на техника.

Не злобея защото нито правя курсове, нито посещавам такива.
Обръщам ви внимание, че след като сте най-големият български сайт за фотография не е редно да пренебрегвате интересите на потребителите си които са ви направили такъв.

Автор: peshovec   
Дата:   25-08-06 10:55

е да де, ама ти не си ограничен само в този сайт нали? можеш и от други източници да си получаваш информация

btw, това за платените обяви (за платени курсове) е точно в интерес на потребителите, малко или много се отсяват.....

п.с. айде нали сме петък, представете си реклама на пепси в сайта на кока....[smilie18]

Автор: Marillion   
Дата:   25-08-06 11:08

ahab - не си много прав. Ако беше следил една от дъъъъългите теми щеше да разбереш. Обявите бяха спряни и защото някои от съфорумците протестираха с/у тях. В смисъл, че като искаш да рекламираш продукт, които ПРОДАВАШ - би трябвало да си плащаш. А не да пускаш теми във форум - не ти ли се струва, че е малко тъпо? Не говоря за качествата на курсовете и качествата на преподавателите - а за това, че ще се навъдят много такива, които ще обявяват всякакви курсове - не може да се разбере кой е коректен и кой не.

Утре ще пусна обява за курс по нещо си и ще искам парите предварително. Мноо ме знаеш кой съм и от къде съм.

Автор: n1x0n   
Дата:   25-08-06 11:18

ahab, тука хич не си прав...

Бони/Жоро/Админ търпят критика за начина, по който мотивираха решението си за платените обяви за курсове, но не и за това, че искат тези неща да се плащат.

Първо нищо монополно няма в това, второ ако не знаеш - частен бизнес се върти с пари. Така че, нападките ти в тази посока са абсолютно необосновани.

От друга страна, начина по който беше направено изявлението, беше доста некоректен, ама побързаха да затворят темата там - без много да изяснят нещата. [smilie23]

Автор: XaMLeT   
Дата:   25-08-06 12:02

А какво за тези дето нямогат да посещават курса? Нещо онлайн?

Като сте дали толкова мноо пари за сървър поне да бяхте дали още малко да смените тоя глупав интерфейс на форума (вБюлетина струва $160.00) или поне ползвайте някой от свободните версии, неможе да се биете в гърдите вижте ни а колко за какво и колко сме големи, а насреща един глупав форумен скрипт, вярно сигурно ви е вършел време преди години, но с нарастващото потребление на сайта трябва д апомислите и за Потребителите, да намериш някоя интересна и стара тема си е направо утрепия!!! Замислете се в подобряване на сайта. Приемайте критиките както подобава и си взимайте поуки и вършете нещо.

Има и толкова много свободни форумни скриптове, които са къде по добре изглеждащи от сегашния ви, ако чак толкова не Ви се дават пари.

Автор: Стоев   
Дата:   25-08-06 17:25

Туй за Онлайн Курс е друга патица...[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: todorov   
Дата:   25-08-06 18:24

Абе ту би ор нот ту би, мен пък форума си ми харесва така. + това какво му е толкоз на скрипта. Като запецва от време на време сайта по интересно става даже.
[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна