Автор: 3DFEN
Дата: 25-08-06 08:00
Не става въпрос за "Хуманоидите" и не намесвай политика червени бабички, кой не скача е червен.
Става въпрос за сградата, съоръжението.
То е уникално в много отношения: строеж, замисъл, място,височина на изпълнение, самият метален купол, като изпълнение, и монтаж е уникален.
Съвсем друг е въпросът поводът за построяването му.
Погледни и други стари теми по въпроса, където много форумци били там мислят , като мен.
Цитат:
Автор: blr2
Дата: 25-08-06 01:34
"Ще е доста интересно да се види падението на един народ.
Последните ми думи май ще разбунят духовете
не се сърдете"
Ми те бузлуджанските хуманоиди го организираха падението. Като не искаш да ти се сърдят не пускай глупави коментари. Пиши си искам да гледам Бузлуджа и толкоз.
Можеше и да идеш там, наскоро се събираха хуманоидите
Това не е глупав коментар, а може да е провокация за да видя дали ще се появят противници на замисъла.
А падението си е падение според мен:
Ако си бил там преди и сега не мислиш ли че цяла България прилича на това нещо последните 15 години.
Нима е възможно сграда, кочто може да носи печалба - от туризъм да се разграби така
Погледни изпратените ми снимки покрива от горе и от долу е бил с медна ламарина. що за
простотия е да се качвш на 30 м височина т да сваляш плочи, да разкъртваш кабели - имай в предвид това не са го правили цигани, а братя българи. Ама кво ли ти обяснявам, та нали скоро откраднаха оръдие или барелеф от Шипка Що за простотия при 0 градуса - щото беше февруари да мъкнеш 150 кила отливка в снега и да ги караш до Пловдив на вторични
Бъгари от Казанлък го направиха.
Между другото гроба на Чарли Чаплин българин го изрови.
Ама защо ли вобще ти обяснявам.....
Не спами темата ако имаш снимки и ти се дават давай ако не дай съвет за добро, а не се бъркай.
За изложбата даето мисля да направя ,,,
Защо не ....
И с чужди снимки защо не....
Всяка снимка си има автор, като виждаш изпращат ми ги
Нали трябва да се организира и да се направи
а не никаъв проблем под снимката да има табелка надпис: автор....
ма кво ти обяснявам
Благодаря на всички изпратили снимки и дали съвет
Ще съм Благодарен и на друи снимки ако имате.
|
|