Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с XD Card
Автор: otkata   
Дата:   23-08-06 19:55

Привет, значи днес купих XD Card M256MB за Олимпус С-160, но като я сложих ми дава card error. Възможно ли е да има някаква несъвместимост. Чета в упътването, че има три вида ХД карти нормални, с голяма плътност и голяма плътност и скорост. Трите вида съвместими ли са или не. Опитах през компютъра и апарата да я форматирам, макар че пише че е форматирана, но ми дава постави карта. Нямам четец да видя през него дали ще я хване. Какво мислите по въпроса

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с XD Card
Автор: da_boss   
Дата:   23-08-06 21:03

Хм,интересно,аз също имам Олимпус само че С 360,вече повече от две години нямам никакви ядове,картата ми е производство на Самсунг въпреки че на нея пише Олимпус..Пробва ли да я върнеш,може да ти се е паднала дефектна!Успех![smilie24]Това м ме притеснява нещо,сега погледнах моята карта си най-обикновенна ХД,не пише никъде М или каквото и да е..

Публикацията е редактирана (23-08-06 21:05)

Автор: sen_kn   
Дата:   23-08-06 23:09

упс нагоре че и аз се точа да си купувам още една карта за сапунера и ще е хубаво да знам повече инфо за тях
сапунера е Оли С 480 с карта 64МВ вървящя с апарата и тя е корейче

Автор: didesignbg   
Дата:   24-08-06 08:37

ако картата ти е тип М или тип Н, то тя не е съвместима с твоя апарат. ако е стандартна карта, от тези дето в момента са два пъти по-скъпи, просто я форматирай в апарата, без да го включваш към компютъра, да не те притеснява че дава кард ерор. ако обаче е тип М или Н, я върни и помоли да си доплатиш за обикновенна.
направиха малка обърквация с тези ХД карти напоследък - списък на съвместимост за олимпус камери

Дата:   24-08-06 09:49

Определено гризнах дървото, но нямаше кой да прочете преди да купува.
http://www.fotosense.co.uk/Olympus_256mb_xD_Picture_Card_-_Type_M.asp?productID=113&tabID= Довечера ще ги помоля да ми я сменят, ако не продавам я с отстъпка. Само на един ден е картата с 1год. гаранция, закупена е от ресет.

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   24-08-06 10:18

didesignbg - експертът по XD картите [smilie24] [shtrak]

Публикацията е редактирана (24-08-06 10:18)

Дата:   24-08-06 16:39

Върнаха ми парите, хвала на Ресет [smile]

Дата:   24-08-06 17:42

Обаче сега ударих на камък. На всички линкове от по старата тема за търсене на хд карта звънях никъде нямат стандартна, само тип М. Проверих и във вали, фотопавильона, плесио, вс-бг, гсс. Давайте съвет все някъде трябва да има. Може и втора употреба. Проблемът е, че трябва до утре да намеря

Автор: dreamer_xs   
Дата:   24-08-06 18:00

На графа... меду Попа и Славейков има едно фото /вътре има много стативи :)/, там гледах че има такива и точно над Славейков още едно фото и там има :)

Автор: Digitalgab   
Дата:   24-08-06 19:27

Къде продават XD карти производство на
Fujifilm?

Автор: roger   
Дата:   25-08-06 15:19

Виж в магазина за техника под НДК. В десния край на базар "Пасажа" се намира /ако влизаш от централния вход/. Имат си сайт - electron.bg

първа  назад  1     всички  напред  последна