Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung Digimax 370, Струва ли си ?
Автор: snake79   
Дата:   22-07-04 22:19

Спрял съм се поне за сега на този модел : Samsung Digimax 370
Имам си вече купена карта SD 256 MB.

Въпроса ми е струва ли си дa взема този фотоапарат или ще ми препоръчате някои друг?
Но не по - скъп от 400 лв!!!

1.Видях, че може да снима клипове 640х480 със звук - някои да е виждал качеството на заснетия клип? За мен е важно да мога да снимам и клипове.

2.Прави ли добри снимки, както навън така и вътре със светкавица (като за фото от този клас) ?

3.Удобно ли е менюто?

4.Качествена ли е оптиката? Наистина ли е Schnider?

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung Digimax 370, Струва ли си ?
Автор: solo5   
Дата:   22-07-04 22:31

По си струва Samsung Digimax v4, ама тъй като не се продава вече ти препоръчвам Samsung Digimax v4000 [beer]

Публикацията е редактирана (22-07-04 22:33)

Автор: junior   
Дата:   22-07-04 23:40

Отговори подред:
1. Какво ти пука - нали го зимаш за ФОТОапарат... ако искаш видео - зимай видеокамера...
2. Да за апарат от класа си праи не лоши снимки...
3.менюто - въпрос на лични, субективни разбирания
4. ДА шнайдер

Автор: TPECHAT   
Дата:   22-07-04 23:43

vidish li GNUSMAS, begai!!!

Дата:   23-07-04 02:19

Е поне се обоснови малко с това изказване "vidish li GNUSMAS, begai!!! "

Иначе на всички други мерси за отговорите[smilie24]

Автор: carl_cox   
Дата:   23-07-04 20:55

az bih si kupil na tvoe misto PNASONIC DMC -LC50-s optika LEICA ...i hubavi ru4ni nastroiki(za svoia klas)..ne 4e sum protiv SAMSUNG, no i DATCIA sa s motor na RENAULT ,no ne sa stanali RENAULT(spomenavam tova za6toto dosta hora izkarvat SAMSUNG edva li ne ravni s CANON,SONY..)

moe mnenie ako iska6 vzemi samsunga

Автор: TPECHAT   
Дата:   23-07-04 21:00

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=32205&t=32205&phorum_uriauth=

Автор: boni   
Дата:   23-07-04 21:02

370 не е лош модел. Качеството на видеото е много високо(като от камера) 640х480 с 30кад сек ,но гълта много място - около 1мб на 2 сек
Качеството на снимките също е много добро.Имаш и възможност да си настройваш всеки цветен канал още в апарата.
Разбира се Канон е по-добре,но тук говорим за цена 339лв с ДДС,каквато при Канон или Сони ,особено с видео 640х480 30 кад /сек няма.
Оптиката на този модел не е Шнайдер.
А да се сравнява Самсунг с Дачия е малко тъпо,като се има предвид че Самсунг е най-големия производител на LCD в света и дори Нокия си купуват панелите от Самсунг.

Дата:   23-07-04 21:46

BONI-uvajavam te i niamam namerenie da se zaiajdam..sus sigurnost razbira6 pove4e ot men ot technika i digitalni fotoaparati,no vse pak poniakoga triabva da sme obektivni..;)
a za Samsung-ial sum im poparata s drugi elektrouredi...vse pak za lubitelite nai-vajnoto e krainiat rezultat-a imenno ka4estvoto na snimkata...a za tova 4e NOKIA izpolzvat LCD-ta na SAMSUNG ne vijdam kakvo otno6enie ima kum ka4estvoto na izobrajenieto....4etoh v HICOM 4e PHOTOCLIP(mai modela GEMPIX)izpolzva optika na RICOH i procesor na TECHNICS-PANSONIC....;)[smile] [beer]
sus zdrave !!!

Дата:   23-07-04 22:03

Аз гледам да съм обективен. Казвам че за цената си моделът е добър. Като искаш ти да си обективен към корейските производители сравнявай корейски Деу Рейсър с Опел, а не Рено с румънска Дачия.

Дата:   24-07-04 18:52

Boni-ot kude trugnahme, kude stignahme....ne is me razbral-ne kazvam 4e SAMSUNG 370 ne struva i e kofti izbor, a 4e za men PANASONIC LC 50 e po-dobur variant..ni6to pove4e...kolkoto do DAEWOO-mi te ne faliraha li ??ve4e mai se proizvejdat kato Chevrolet..:) [beer] v spora se rajda istinata[beer] [shtrak] i vesela vakancia :)

Автор: angel4o   
Дата:   24-07-04 19:03

Аз съм със SAMSUNG Digimax370 (boni, thank`s[beer] ).Снимам и експериментирам за сегаhttps://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=3419.Доволен съм за сега.BDW-NiMH 2000mAh са добре като акулулатори за него .[beer]

Автор: solo5   
Дата:   24-07-04 19:04

Надали DAEWOO са фалирали.
Те са мегаконцерн и произвеждат всичко [beer]

Автор: relaxe   
Дата:   23-08-04 18:10

Zdrvaite !

Vijdam dosta ot vas sa v 4as sys cifrovata forografiq tuk i ako ne experti to povecheto pone imat li4ni nabludeniq ot dosta modeli aparati. Konkretno men me mu4i sledniq kazus. Samsung Digimax 370 ili Cano Power Shot A60 da vzema ? Tova ste bude moq purvi digital aparat i se kolebaq. Gledam dvata na ednakva cena po4ti. Tova predoplaga po4ti shodni vazmojnosti. I dokato dokato Canon e edin ot liderite vav foto biznesa to za Samsung se pishe po-malko. Ima li neshto koeto da propuskam osven cenata 4e da riskuvam sus Samsunga tui kato qvno te dosta smelo navlizat na tozi pazar i qvno imat kakvo da pokajat ? Blagodarq !

Дата:   23-08-04 20:49

А така.
ЗА 1 година смених 4 апарата.
Та конкретно нито един от Самсунгите освен (V4000 i v5) не си струва.
Всъщност аз за фирмата взимам точно такива апарати или 301,370 или 430-ама на брокерите не им трябва по-добро от това.
Та снимах преди няколко дена с V4000 - никак не е лош апарата.
Също така хубав апарат е Panasonic LC50 или LC70.

По добре посъбери още малко пари и си вземи някой от долупосочените.Нека някой ме поправи но поне аз мисля че който и апарат да вземеш от трите:Canon A75,V4000, Panasonic LC70 няма да сгрешиш.

А за тези пари който ти си готов да дадеш за мен избора е или Panasonic LC50(имай впредвид че не записва звук към клипа).

Автор: relaxe   
Дата:   23-08-04 23:23

Ami ste poslusham syveta za Canon A75 ili Samsung V4000 ! Dosta 4etoh i za tqh ta mai naistina e po-dobre da posybera oshte nqakoi lev. To greshki vinagi stavat no vse pak 4ovek trqabav da riskuva minimalno. Mersi za syveta

Автор: ivcho   
Дата:   24-08-04 00:03

Mislia che za parite si e otlichen izbor Samsung Digimax 370....niama rychni nastrojki ...no ako ne dyrjish na tiah e mnogo dobyr izbor....

Автор: XiZoR   
Дата:   24-08-04 00:06

Бони получи ли поща?[smile]
Кофти нали?[shtrak]

Автор: Donsky   
Дата:   25-08-04 10:36

Angel4o, имам въпроси към теб като като към горд Самсунгопритежател [smile]
1. Какво е минималното време между две последователни снимки?
2. Какво е времето между спусък и снимка и имали режим на полуспусък което съкращава времето до момента на снимане?
И аз се назлъндисвам в момента на DIGIMAX 370
Имали някакви определени кусури?
Благодаря.

Дата:   25-08-04 11:01

Ицо ,снимката ти е силно недоекспонирана,поне с 2 бленди.След това ти си и дръпнал гамата поне 2 пъти и при това положение е съвсем нормално да избие шум.

Автор: behemoth   
Дата:   25-08-04 11:11

relaxe
гледай има всякакви снимки на различни модели

горе долу добра статистика кое се ползва повече кое по-малко и какви най-лоши снимки може да направи даден апарат [smilie5]

http://www.pbase.com/cameras

Автор: lubo1972   
Дата:   31-08-04 14:28

От около месец и аз си имам такъв [smile] За 280лв без ДДС мисля че няма конкуренция /изключвам А60, за съжаление го нямаше в магазина вече :-(/ Промблемите ми бяха ясни от самото начало: На тъмно - не става или става със статив. Пейзажите малко ги замазва на 2мпх. В интерес на истината нещо не можах да намеря разлика между 2 и 3мпх и Fine и Normal qulity !?!? За любителски снимки мисля, че 2мпх Normal си е напълно достатъчно /за работа си имам DSC-F707 :-)/ Единствения проблем засега е че ми бърка номерацията на Series. Има тема по проблема. Ето и 2 снимки с него - котето и синьото цвете. https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=2251

Автор: angel4o   
Дата:   31-08-04 14:47

Donsky :
1. 2-3 сек.-зависи от условията на снимане(най-вече дали има светкавица или не и на какво дередже са батериите!!)
2. пак горе-долу толкова. Има полуспусък !
3. Лапка батериите !!!! :))

Автор: lubo1972   
Дата:   31-08-04 15:12

Хайде бе лапа батериите? На мен ми изкара над 600 кадъра с 4 батерии 2100mAh UNIROSS

Автор: Kalan   
Дата:   31-08-04 17:31

Taka kato cheta, na Samsung Digimax 370 mu davate pochti edinodushno kato zamestitel Panasonic LC50 [smile], ta vyprosa mi e:
1. Какво е минималното време между две последователни снимки?
2. Какво е времето между спусък и снимка и имали режим на полуспусък което съкращава времето до момента на снимане?
(avtorsko pravo za vyprosite: Donsky [smile] )

първа  назад  1     всички  напред  последна