Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Panasonic Fz 10
Автор: ecelop   
Дата:   29-08-04 11:48

Купих си го миналата седмица, но не знам от къде да си намеря свястна чантичка за него?Прочетох, че и други колеги тук във форума са си напазарували такъв апарат. Ще се радвам, ако обменяме информация за неговите плюсове и недостатъци. Бих искал да си намеря и някакъв предпазен филтър за обктива,в смисъл да не влиза прах и др, но да може да се снима през него. Четох в един руски сайт, че се предлагат подобни нещица.Някой знае ли тук къде може да се намери? Благодаря[smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic Fz 10
Автор: DR2   
Дата:   29-08-04 12:12

ако си в София взимаш апарата и отиваш да речем на "Графа" в поска от "Попа" към пазара от дясно има фото магазин. има и още един магазин в началото на "Графа". там мериш на място. от другаде мисля че има в "Технолукс". в халите на 2-я етаж в фото ъгала също.

честито фз10[smilie25] [smilie25] [shtrak]

Дата:   29-08-04 12:16

Благодаря ти за информацията![beer] А за предпазен филтър нещо да ме посъветваш,пък бирата е от мен[shtrak]. Понеже съм малко нов във форума, кажи ми как да пускам снимки за да могат да ги гледат и другите горди притежатели на тази машинка!

Автор: stoevmobile   
Дата:   29-08-04 13:32

Виж това
http://www.hama.de/portal/articleId*36709/action*2563
монтира се върху сенника за обектива от комплекта, дано не бъркам диаметъра[shtrak]

Дата:   29-08-04 13:45

Благодаря за информацията, а тук в София може ли да се намери?[smilie10]

Автор: DR2   
Дата:   29-08-04 13:49

магазина на Хама е като слизаш по "Шипка" надолу към канала. свиваш по "Кракра" и е от дясно на 20-на метра надолу. по-проинцип магазина в халите май е техен такаче и там може да се намерят филтри. за начало ти трябва УВ филтър и поляризационен. УВ ти пази до някаква степен матрицата. иначе други филтри има също и в тези магазини дето ти изброих.

Автор: HORNISE   
Дата:   30-08-04 09:29

А колко горе-долу струват въпросните филтри?

Дата:   30-08-04 15:00

Благодаря DR2 за информацията!Не вярвам да са скъпи, или?
Някой в сайта снима ли с този модел? Хубаво би било да обменим опит...[smilie24]

Автор: boni   
Дата:   30-08-04 15:03

Oh male kolko opit obmenihme za FZ10 ne e istina ....Pusnah adski mnogo testove na aparata i sravnenia s drugi modeli..
Samo idi na tyrsachkata i napishi FZ10 ili FZ10 vs 717
Sushto imam snimki v profila.

Дата:   30-08-04 15:05

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=38112&t=37353&phorum_uriauth=#reply_38112

Дата:   30-08-04 15:08

Момчета и момичета, могат ли да се сравняват HP 945 и Фз 10? Един приятел иска да си купи панасоника, но няма толкова пари, може да събере около 900 лв и се е прицелил в 945. Та въпроса ми е заслужава ли си парите ейч пито и ще може ли да щрака на нивото на панасоника?[smilie10]

Автор: junior   
Дата:   30-08-04 15:11

не!!!!! ( и на двата въпроса)

Дата:   30-08-04 15:19

Джуниър,може ли малко по подробн! Не, но в какъв смисъл? Защото и аз му викам, не, нали все пак съм си купил панасоника, а той ми вика, да ама ейч пито е с 5 мегапикселова матрица и обектив на фужи!И бил по евтин, освен това и имал разни ръчни настойки, дето можели да се ръчкат!!![shtrak]

Дата:   30-08-04 15:43

Значи първо ФЗ10 също има ръчни настройки дето могат да се ръчкат,даже повече.
Второ на ФЗ10 обектива му е Лайка(ако си я чувал таз фирма де)
Трето е с варио 35-420 при макс бленда 2.8 по целия диапазон
Четвърто има оптичен стабилизатор
Пето е много по-бърз като запис на файлове и има серийна снимка 4 кад/сек
Шесто има много добър ръчен фокус
Седмо ако четеше форума редовно щеше да си светнат ,чр мога да ти го уредя на по-ниска цена .

Публикацията е редактирана (30-08-04 15:45)

Дата:   30-08-04 15:44

Осмо ФЗ10 има гнездо за външна светкавица
Девето - както виждаш го сравнявам с еталона в тоя клас Ф717 ,а не с нещо друго.

Публикацията е редактирана (30-08-04 15:46)

Re: boni...
Автор: misho   
Дата:   30-08-04 16:00

Да не отварям нова тема- днес ходих в Техномаркета във Варна, ама бяха купили преди мене фз10 тката, та ми казаха че ще поръчат.
Ако можеш да ме уредиш с един такъв /black body/ на каква цена може да стане като за клубар?
Ще съм ти благодарен да ми пишеш на dgolemanov$mnet.bg

Дата:   30-08-04 16:04

Black niama i ne moje da ima veche. Samo Silver....

Дата:   30-08-04 16:07

Ima edna posledna black v TM Burgas. Poiskai ot Varnenci da ia prehvarliat kym tiah.
Obache za neia ne moga nishto da napravia za cenata ,te sa ot predishnata seria ,koiato beshe na po-visoka cena i po-nisko ot 999lv s DDS ne moje da ia vzemesh.
Vij za Silver niama problem...

Re: недей така бе...
Дата:   30-08-04 16:08

вашия човек ми каза че може да се намери, аз едвам се прежалих, сега пък силвър, по добре да чакам 20-ката!

Дата:   30-08-04 16:09

Moje da se nameri 1 br Black,no ne moje da se napravi nishto poveche po cenata na Black.
Moje da ti napravia po-niska cena samo na Silver.

Дата:   30-08-04 16:12

OK, кажи как ще стане. Аз съм във Варна.

Дата:   30-08-04 16:13

Kazah ti kak - otivash v TM Varna i iskash ot upravitelia Dido da ti prehvarliat broikata ot Burgas vav Varna. Kato te pitat otkade znaesh che ima v Burgas,kaji im - Boni mi kaza :))

Автор: HORNISE   
Дата:   30-08-04 16:23

Аз съм навит на Силвър, въпроса с цената как стои? От София съм, между другото, от Дружба, на 100 м от Техномаркета![smile]

Публикацията е редактирана (30-08-04 16:24)

Дата:   30-08-04 16:27

0898416020

първа  назад  1     всички  напред  последна