Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Makro sys Samsung V50
Автор: ivcho   
Дата:   29-08-04 23:40

Eto oshte edna snimchica...-:)))

https://photo-forum.net/static/forum/2013-02/honr3345.JPG
http://freeimageupload.com/u/19101.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Makro sys Samsung V50
Автор: bnn   
Дата:   30-08-04 11:18

Иво спри се с тези 1MB снимки. По-добре пускай линк с размера на файла който иска ще я погледне. Наистина не всичко има няколко MB/s international inet.[smilie3]

Автор: jumbo   
Дата:   30-08-04 11:55

ми човека явно е малко дебилест и малка снимка не може да възприеме[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-08-04 12:05

Spokojno be ne se gazirajte....
kato se sloji link moje pak ne e sigurno dali shte go otvorite....
a kato e malka snimka kakvo shte se vidi-:)))
spoko ...

Автор: junior   
Дата:   30-08-04 12:23

кво споко бе малоумник - показваш интернет халтура, характерна за гумен галош - така не се прави постинг....[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   30-08-04 12:28

junior ia po spokojno ne se gaziraj na miasto...snimkata e kachena v takyv razner za da se prezeni kakvo se vijda ti kvo iskash na 100K sni9mka nishto ne mojesh da vidish...kato ia zoomnesh ...pak ne se vijda...kat ti e baven neta...az kvo sym vinoven...

Автор: da_boss   
Дата:   30-08-04 12:58

Ivcho мисля че си прав относно качеството.При 100 к определено не може да се разбере,но по -довб[shtrak] е ги качвай в някои фрии сървар.

Дата:   30-08-04 13:01

Az gi kachvam tochno vyv free server...tuk sym slojil samo edna snimka za da se besedvam s drugite hora vyv foruma kak namirat snimkata...a tuk samo se oplakvat ...che bila goliama ali bali..mislia che moje da se provede normalno sybesedvane...no uvi...

Автор: da_boss   
Дата:   30-08-04 13:04

Снимката е хубава.аз снимам с Олимпус и стават страхотни макро снимки.Успех по нататък,аз също от скоро снимам.От месец и половина.[shtrak] [shtrak]

Дата:   30-08-04 13:11

ami i az dolu gore maj ot 2-3 meseca snimam..poprochetoh dosta neshta vyv slednite sajt....mnogo dobri uroci po fotografia...mojesh i ti da razgledash...
http://www.silverlight.co.uk/tutorials/toc.html
http://www.photoxels.com/tutorials.html

Specialno za makroto ima dosta pravila koito triabva da se spazvat..max zatvorena bleda...lipsa na zoom,ne se izpolzva svetkaviza...nisko ISO i skorost po visoka ot 1/30 ako niama stativ...-:)))

Автор: mr-drone   
Дата:   30-08-04 13:13

ивчо: просто като качиш снимката на free server тук слагай само линк, който иска ще я отвори. Така и да искам да събеседвам ще ми е малко трудно ако всеки път зареждам по 1мб. снимка...
[beer]

Дата:   30-08-04 13:29

na free servera kydeto sym ia kachil pak shte chakash tolkova vreme...taka e napraven sorsa che da se zarejda originala....takache pak shte chakash tolkova za da zaredi...!-:)))[smilie24]

Автор: mr-drone   
Дата:   30-08-04 14:14

Ако сложиш линк никой нищо няма да чака... Ако се интересува и не е виждал снимката ще кликне на линка и ще я види.

Автор: behemoth   
Дата:   30-08-04 14:23

я пусни линк със целия 5Мpx файл то като е resize и спестяваш доста недостатъци мен лично не ми харесва въобще качеството за макро виж по ръба на цветето , шум има все едно е на ISO1600
ot canon A300 съм изкарвал по добри макро снимки

Автор: athom   
Дата:   30-08-04 14:25

ivcho а замислял ли си се че има хора, чийто интернет се таксува като трафик?

Автор: stoevmobile   
Дата:   30-08-04 16:29

athom,
и по-лошо има dial-up.....,
ама ivcho може да е на безплатна служебна връзка...и другия път вместо джипег 1МБ ще пусне файл от 30МБ..

Дата:   30-08-04 22:22

Spokojno be momcheta mnogo se pretesniavate....shte vi pusna link i shte vi se otvaria oshte po bavno zatova ne sym go napravil...slojil sym samo edna snimka da sym siguren che shte ia vidite...
A kolkoto so tova che imala shum izviniavaj amma moiat aparat po nishto ne moje da se meri s CAnon 300D prosto sa razlichni kategorii...taka che....-:)))
A kojto ne moje da otvori snimkata i e na bavna vryzka da ne e otvaria prosto tova moga da mu kaja...da chete drugite postingi...

Дата:   30-08-04 22:27

Kolkoto do tova snimkata e cropnata...o ne moje da se razvali kachestvoto a 5Mb file ne bih publikuval ne mislia che e neobhodimo no vse pak ako prekaleno se otreje naistina nishto niama da se vidi...ama iavno ne vi se govori za tazi snimka vijdam...samo mi se oplakvate che ne mojete da ia otvariate i che vi e baven neta....dori i s bavna vryzka e otvarian....taka che ...spoko...!-:)))
Nazdrave ot mene!

Автор: Thor   
Дата:   30-08-04 23:46

sl-ivcho гледай сега защо не клъцнеш само това което най ти харесва ( ама да не е по голямо от 700х700pix-a ) и с което искаш да се похвалиш и отделно да пуснеш една компресирана снимчица ,така ще има по малко недоволни ..иначе ще изгубят интерес изобщо да ти отварят дискусиите...[smilie7]

Дата:   31-08-04 10:21

abe moje da se pomisli i po tozi vypros...-:)))

първа  назад  1     всички  напред  последна