Автор: Pulsar
Дата: 13-08-06 21:40
1-во - както виждам, нямате основна идея, в някои книги пише неща за сторибордове, полезни са, използувай ги !
2-ро - наблегни на ФЕШЪН-а (че тук напоследък се вихрят едни "фешън" снимки, просто не е истина). Това, което си постигнал е нещо като загатната имиджова реклама. Ако бях на мястото на клиента(фирмата), и трябваше да го купя този краен рекламен продукт, просто нямаше да
коментирам.
3- Имаш пропуски в детайлизирането на моделите (дрехите) според мен, по кой начин ще се асоциира продукта след гледането на снимките не става ясно.
4- блендите виждам си ги използувал нашироко, това е добре, но се губи акцентът отново от моделите (дрехите).
5- композиционно ми се струва, че мястото е добро, но като че ли стои повече разказно снимано отколкото да ставя ясно, че гледаме фешън.
6- цветовият ефект не предразполага толкова зелено в композицията. Аз лично си го представям в много по-ърбан среда, движение или индъстриал насоченост. Съжалявам за англицизмите, но така ми идват. Детайлизирай, и моделирай средата, а не да даваш свобода на модела...все пак ти си този, който казва какво и къде, и води сесията. Като че ли липсва доза строгост от твоя страна.
Изразявам изключително лично мнение на база всекидневен опит в сферата на фешън-а, работа с екипи и взискателни клиенти, и се надявам да ти помогна, нямам ни най-малка идея да се заяждам, защото и без това знам след този постинг какво ще последва.
PS- женските модели са добре, мъжът няма място тук на тема "фешън лице" прекалено преиграва, сега се търсят съвсем други типажи, ако ще се занимаваш с това, поразгледай модни агенции и тенденции в модата.
Искрено ти желая успех!
Публикацията е редактирана (13-08-06 22:17)
|
|