Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon sd600 (ixus 60) vs canon sd700 is (ixus 800 is) ?
Автор: skaterchy   
Дата:   10-08-06 18:16

Zdraveite parvo iskam da kaja, che nqmam kirilica i se izvinqwam za taq funetika!
Za towa shte bada kratuk,che taq latinica veche drazni! [smilie6]

sd600 struva ~ 309$ e po evtin sas ~135$ ot sd700 is (435$).Edinstvenite razliki, koito me valnuvat mejdu tqh sa bateriqta i "Image stabilization" "sd700 is" q ima pri drugiq lipsva.Bateriqta na sd600 e "Lithium-Ion NB-4L" , a na "sd 700 is" e "Lithium-Ion NB-5L".
Predpolagam,che "Lithium-Ion NB-5L" ima po-golqm kapacitet [smilie24] .
Parite ne sa problem imam gi moga da gi dam,no tova ne oznachava,che trqbwa da gi praskam za shtqlo i neshtqlo.Bogat e tozi,koito pazaruva razumno [smile]
Zaslujava li si da dam 135$ za bateriq s po-golqm kapacitet na energiq i za funkciqta "Image stabilization" ?????[smilie11]
Predi imah ixus 50 toi nqma "Image stabilization" praweshe mn dobri snimki za kategoriqta si i za modela si.Chesno kazano razmazani snimki sa mi izlizali mn rqdko, a ako ima takiva vinagi mojesh da snimash oshte vednash!
Ako nqkoi moje da mi dade pros i razumen savet neka da se izkaje!Blagodarq, kakto za vnimanieto, taka i za pisaneto mi na latinica.

Отговори на това съобщение
 Re: canon sd600 (ixus 60) vs canon sd700 is (ixus 800 is) ?
Автор: asahi   
Дата:   10-08-06 18:40

Не чета дълги постинги, писани на маймуница.
Ако уважаваш четящите намери начин да пишеш на кирилица.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна