Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kodak z612
Автор: zulus   
Дата:   10-08-06 00:55

Привет на всички!
Някои може ли да ми каже нещо за този апарат.Заслужава ли си-за любител.Може ли да се намери в BG и на каква цена.

Отговори на това съобщение
 Re: kodak z612
Автор: ararat   
Дата:   10-08-06 11:00

Kodak Z612 ще е наличен в БГ към края на месеца на цена около 700 лв.

Автор: kofin   
Дата:   10-08-06 12:36

едва ли ще е на цена от 700лв... в щатите е по 400$...
Моя Z740 в щатите е 200$ а тук го взем за 500лв а в повечето магазини е дори 600лв...но както и да е...
За любителски снимки става, но като цяло примерно моя кодак има доста проблеми ... за жалост :( (предполагам и този ще разполага с тях)
- доста сивота в снимките (освен ако не е пълно със зеленина , тогава стават сравнително якри)
- бавен AF
- около 5 + секунди между снимките...
- на моя Macro focus range е 7см, на този е 10см... (въпреки че с макро леща пада до 3см... вчера си взем 20д леща и вече дори зоома ми работи при макротата:) )
- при облачно небе shutter-a пада на 1/60 , а при липсата на стабилизатор, снимките стават размазани...
а плюсовете....
+ евтин е :)
+ менютата са му наистина удобни...
+ ако изключим контраста и яркостта снимките са с добро качество...

Като цяло не съжалявам , че се спрях на тоя апарат... за тези пари си заслужава...

Автор: ararat   
Дата:   10-08-06 14:40

Толкова ще е, 699 лв.

Кодак е една от малкото марки, чиито цени са напълно съпоставими тук и отвъд голямата вода.

[beer]

Автор: zulus   
Дата:   14-08-06 10:40

Благодаря за инфото.И тъи като се двуомя все още бих попитал.Кои от двата-DMC FZ7 или кодак z612.Това което успях да намеря за втория е това,http://www.dpreview.com/reviews/specs/Kodak/kodak_z612.asp
но не разбирам много от това което е написано.Ако някои ръзбиращ ги съпостави и даде мнение ще сам му адски благодарен.Благодаря предварително.

Автор: wildkid   
Дата:   14-08-06 11:21

За мен няма сравнение между двата, ама аз съм пристрастен [smilie5] - Панасоника!

първа  назад  1     всички  напред  последна