Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за Get Data Back
Автор: adventure   
Дата:   09-08-06 11:45

Преди време (3-4 месеца може би) четах във форума за разни програмки за въстановяване на изтрита информация от HDD-та. Много интересна тема с много линкове. Порових се и си изтеглих Get Data Back 3.03 за FAT и NTFS - най новата версия на сайта им http://www.runtime.org/ (по-старите ги няма). Според писаното в онази тема това е една от най-добрите програмки за тази цел. До тук всичко ОК ама тогава не можах да намеря крак - викам си добре може би програмчето е много ново и още няма крак за него ще изчакам. И по стари версии не открих с краци. Сега ми е дотрябвало, вярно не е нещо супер важно но все пак ми трябва, а краци... след упорито ровене намерих един - същност е сериен номер с юзернейм, ама ми казва че версията може би била пиратска и не става регистрацията, а като не е регистрирана не може да върне изтритите файлове. Не мога да намеря и тази тема дето я четах преди.
Та, някой има ли крак или сериен номер? Или по стара версия - работеща. Много ще съм благодарен [beer] - може да се прати по мейла примерно не са големи файловете. А и програмчето ми изглежда добро.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за Get Data Back
Автор: mguergov   
Дата:   09-08-06 21:59

Имам версия 2.31 за NTFS. Пробвал съм я, работи. Кажи си e-mail-а.

Автор: asahi   
Дата:   09-08-06 22:08

Павиш ли разлика между хакерски и фотографски форум?

Автор: lolaferari   
Дата:   09-08-06 22:11

KAKAV TI E MAILA

Дата:   10-08-06 07:58

panayotov_pl@yahoo.com Благодаря ви [smilie24]

asahi Става въпрос за изтрити снимки от SD карта, пък и от тук научих за тези програмчета логично е тук да питам ...

Автор: ntonev   
Дата:   10-08-06 08:14

абе ако ви откраднат някоя снимка - пак тук ще вдигате врява (и с право), но сега приемате да е съвсем нормално публично да обявите кражбата си и да искате дори да ви помогнат за това ...[smilie11]
кога ли ще побелеем ?

Автор: asahi   
Дата:   10-08-06 08:19

Ако почнат да ти бройкат сайта за размяна на нелицензиран софтуер няма да има никакво значение кой какво мисли.

Дата:   10-08-06 08:26

В името на добрия тон, моля изтрийте темата - нека не се караме. Много харесвам фотофорума и много неща съм научил от тук, и продължавам да уча. Ще се оправя някак си...

p.s. ntonev НИЩО не съм откраднал и не смятам за нужно да се обяснявам на когото и да било. Но не е много коректно да се нахвърляш върху непознат без да знаеш за какво ства въпрос...

Публикацията е редактирана (10-08-06 08:42)

първа  назад  1     всички  напред  последна