Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Приложения софтуер към Canon A75 не ми разпознава апарата
Автор: Pavel   
Дата:   28-08-04 17:06

Знаете, че в окомплектовката на апарата са приложени: CameraWindow и ZoomBrowser EX. Изтеглих им и последните версии от нета ( v.4.6.1), но апарата ми не го разпознават. Излизат ми съобщения, че не е включен или че не го поддържат. Ако не се поддържа този модел (което ме съмнява), защо въобще са ми лепнали този софт. А иначе през самият Windows си влизам в апарата. Слагах там разни последни версии и на Twain и WIA драйверите на Canon, но стана по-лошо - Windowsa казва че работи а в My Computer го няма. Както и да е, ако има някой който е преодолял моят проблем - нека каже начина. Предварително искам да ви помоля да не ме питате за какво са ми тези програми, че са ненужни и т.н. Имам си нещо в предвид. По принцип съм с Win2003, пробвах и с XP - същата работа.

Отговори на това съобщение
 Re: Приложения софтуер към Canon A75 не ми разпознава апарата
Автор: inmitev   
Дата:   28-08-04 18:03

За ХР не би трябвало да слагаш драйвери, Windows сам разпознава апарата. Може би това ти е проблема. TWAIN се инсталира само за Windows 2000 и по-стари версии.
Опитай да махнеш всички драйвери, както и програмата и да започнеш на чисто.
Не съм сигурен дали това ще ти помогне, но знае ли човек...

Re: Приложения софтуер към Canon A75 не ми разпознава апарата
Автор: Pavel   
Дата:   28-08-04 23:32

С драйверите на Вина по принцип работи, но не и програмите, а съм слагал и драйверите на Канона за да видя дали тва не е проблема, но стана още по-зле и в момента пак съм си с Виндовските. Поне мога да си сваля снимките с тях:).

първа  назад  1     всички  напред  последна