Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Равносметката от Фотоваканция и Фотофиеста
Автор: J0R0   
Дата:   15-09-03 10:22

Здравейте, отново съм тук!
Бях и на Фиестата и на Ваканцията и който не е бил да знае, че много е пропуснал.
На Фиестата с изложби се представиха клубарите Mim, Lukcheto и аз, видях и много познати снимки от тоя сайт в другите изложби.
Всички клубари, които бяхме на Фиестата имахме снимки класирани на втори кръг, а Влади /Blenda 2/ отнесе наградата на Canon - новичък EOS 300 V, а Мариана - наградата на AGFA.
На Фотоваканцията конкуренцията беше по-голяма, от около 700 представени снимки на втори кръг бяха класирани 64, от които 10 на наши клубари. 3 мои, 2 на Milen, 2 на Laf, по 1 на Snooper, Valentin Rusanov, Nikon F 100. Валентин Русанов взе трета награда на Ваканцията, а BONI отнесе наградата на списание "9 месеца" за снимса на бебешка тема.

Утре или вдругиден ща пусна разширен репортаж със снимки, както и наградените снимки от Фотоваканцията и Фиестата.

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Равносметката от Фотоваканция и Фотофиеста
Автор: lukcheto   
Дата:   15-09-03 13:25

снимките които накичихме във фото-хангара на ФОТОФИЕСТАТА, или с други думи казано, твойте снимки, на Мим и моите?!?! Мисля че няма да е зле... Лошото е че мойте са сушит колаж и поотделно показани снимките е друго, демек трябва да се сканира както си е за да се качи, а кой и къде ще го направи нямам и идея...Какво мислиш по въпроса?![smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Иначе добре сте дошли, радвам ви се на всички МНОГО, че ми е домъчняялоооо....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Към горната тема заглавието е:
Дата:   15-09-03 13:31

А не може ли да се качат тук в този сайт снимките..... виж горе![smilie25]
Нещо не съм свикнала с порядките тук и се получи лека грешка, а бутон за редактиране на мнение не виждам...та...[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

И още една поправка към горе!
Дата:   15-09-03 13:35

Ако покажа снимките не като колаж ще се загуби идеята!!!
Оф какво писане и пояснения паднаха, явно днес ми е писано да е куцузлийски ден от сутринта![smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Дата:   15-09-03 13:49

Ами покажи ги като колаж.
Снимай ги с цифрака и ги запомни като една снимка.

da be!
Дата:   15-09-03 14:19

Качеството мисля че ще е гадно! Ок няма да го качвам! А и защо в този сайт не може да се качват jpgs, това значи да презаписвам всичко до момента....[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   15-09-03 14:36

???
Всичките качени до сега над 1000 снимки са именно JPGS

Дата:   15-09-03 14:43

Направи си го добро качеството.
Като не искаш да ги снимаш, сканирай ги, изобщо направи ги както искаш и тогава ги качи.

Автор: boni   
Дата:   15-09-03 14:59

Lukche,imam idea !
Pusni ni snimkite ot izlojbata i kaji kak iskash da bydat oformeni i nie shte ti gi napravim kato otdelna stranica s anons na pyrva stranica - primerno "Izlojbata na Lukcheto ot Fotofiesta 2003"
Shte byde neshto podobno kakto e na Velko Angelov!
Mojesh da gi pusnesh na Joro na 1000@mail.bg
ili na moia e-mail boni@kkelektronics.com
Chakam ! Shte stane Super !!!

първа  назад  1     всички  напред  последна