Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 sony p-200
Автор: 5q   
Дата:   07-08-06 11:52

ste hodq w planinite sled edna sedmica. Imam Sony p 200 fotoaparat. Chela sym za cifrovite fotoaparati. Blagodaria i za hubavata statia na administratora na site. Obache s moq ne moga da se spravq. Kak da go nastroq, che da pravia dobri panoramni snimki. Vyprosa mi e konkratno za tozi model fotoaparat. Izvinqvam se predvaritelno na onezi, na koito vyprosa ste im se stori kraino nekompetenten.

Отговори на това съобщение
 Re: sony p-200
Автор: cicomanco   
Дата:   07-08-06 12:01

по скоро трябва да ти се извини човек дал некомпетентен отговор...мисля че ти няма защо да го правиш!

Re: sony p-200
Автор: 2metraninja   
Дата:   07-08-06 15:30

Sony P200 не съм виждал нажво, но каквото съм чувал е някаква легенда сред сапунерките и правел много хубави снимки:)
Като не мога да кажа нищо конкретно точно как да си настроиш твоя фотоапарат - не знам какви възможности има, да кажа, нещо което може да ти е от полза - панорамите се правят с няколко кадъра, снимани последователно с въртене на фотоапарата, което най- лесно и естествено става със статив разбира се. Та носи' си статив ако държиш на панорами[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна