Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Един въпрос ?
Автор: bahi   
Дата:   06-08-06 07:03

Интересува ме дали филтрите които стават на фотоапарат PRAKTIKA могат да станат и на Panasonic FZ5EG.
Благодаря Ви предварително.[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Един въпрос ?
Автор: pmartinov   
Дата:   06-08-06 10:02

Филтрите имат размери в милиметри...

Автор: simbon4o   
Дата:   06-08-06 10:17

мда ако можеш да го сложиш(навинтиш) на апарата(не е задължително, но е удобно защото на ръка като се държи е малко кофти). Единствено ако имаш някой стар linear поляризиращ може да възникне проблем ама ме съмнява.

Автор: джъмбо   
Дата:   06-08-06 10:46

защо е нужно малко повече образованост преди да се попита въпрос...

1 во филтрите не стават на фотоапарат практика а на обективите прикрепени към фотоапарата а повярвайми техните гнезда за филтри са в доста размери....
ЗАТОВА поглеждаш какъв размер ти е филтъра и питаш може ли този филтър да стане на еди кой си панасоник...

защо питаш...
питаш защото те е домързяло да прочетеш размера на филтъра който може да се прикачи към съответния панасоник или питаш щото не знаеш има ли смисъл от този филтър

ако бе прочел книжката на панасоника то там пише а също така пише и на самия филтър какъв размер е

ако бе прочел друга книжка щеше да разбереш аджеба филтъра за който питаш става ли въобще за употреба с цифрова камера

уверявам те четенето на такива книжлета е мнооооого полезно

по същата логика предпочитам сам да си нарежа пържолата и да си дъфча (някак си по-вкусна е) от колкото да я поглъщам полу смляна [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Стоев   
Дата:   06-08-06 15:48

може-може, само ти трябва някаква дъвка...[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   06-08-06 20:40

Здравейте,
размера на обектива е 55 мм. искам да знам дали резбите на еднаквите обективи стават за еднакви по размери филтри - дето ги продават по магазините. Аз съм намерил на старо филтри 55 мм. от фотоапарат Praktika но не може да се премерят, тъй като сме от две различни по местоживеене места.
Та затова питам, ако някой знае да ме светне.

Дата:   06-08-06 20:44

ами 55мм си е 55мм, друг е въпроса какви филтри си намерил и дали ще ти вършат работа.[beer]

Дата:   06-08-06 20:47

Значи резбата е еднаква за филтрите, при различните модели фотоапарати но с еднакви обективи ?

Дата:   06-08-06 21:17

Ами един болт с определена резба и стъпка можеш да го завинтиш и на Ауди и на Москвич, нали?[ezik] [smilie5] [beer]

Или едно филмче да го набуташ у различни фотощраци, карта памет също.... (още нещо се сещам, ама не е по Темата [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [shtrak] [beer] [beer] [beer]

Автор: Mick   
Дата:   06-08-06 22:39

Стооев [smilie5] [smilie5]

Автор: Orlin   
Дата:   06-08-06 23:30

Абе Стоев, това дето едно нещо можеш да го набуташ у разни места е баш за неделя вечер!

първа  назад  1     всички  напред  последна