Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon PowerShot S2 IS или Canon PowerShot S3 IS
Автор: klamer4e   
Дата:   02-08-06 16:58

Гледах разни снимки и от двата апарата,но тези от Canon PowerShot S3 IS ми се струват по-добри...по-ясни,но не знам дали си струва да платиш едиколко си кинта отгоре заради някои малки екстри,които ги няма Canon PowerShot S2 IS.
В Техномаркет Европа Canon PowerShot S2 IS е към 890 знае ли някой къде мога да го намеря за по-малко? А на Canon PowerShot S3IS каква е цената и в кой магазин?

Отговори на това съобщение
 Re: Canon PowerShot S2 IS или Canon PowerShot S3 IS
Автор: simbon4o   
Дата:   02-08-06 17:19

Aко ще пазаруваш от БГ си вземи Pansonic FZ30, понеже е на цената на S3IS а именно 1100лв, дори да намериш последния за 1000лв, то трябва и батерии със зарядно да си вземеш хубави(не със всички работи имаше случай на изгорели апарати от кофти батерии) и пак там горе долу ти излиза. Ако не ми вярваш за това койт е по-добър иди в техномаркета и пробвай двата [smilie5] няма как да ти хареса канона ако хванеш панасоника и искаш апарат.

А като основни предимства бих посочил:
1. една идея по-добра оптика на панасоника
2. По-бърз
3. По-добри дисплей и вюфайндър като цветове и контраст и сила на светене
4. ръчен обектив
5. Li-ion акумулатор в комплекта с който се правят около 300 снимки средно и заместители на пазара за по 32лв(600 снимки за 32лв отгоре).
6. Повече метал по корпуса
7. 8 мегапиксела срещу 6

Няма смисъл да изброявам още. Аз снимам с FZ30 но това не ме прави пристрастен! Просто в БГ цената на канона е нереална.

S2IS не е лош апарат, но пак има и по-добри решения за тия пари на пазара. А и до FZ30-ката и двата лично на мен ми седят несериозно [smilie5]. За сапунерка в тоя ценови сегмент това е.

Автор: kaic   
Дата:   02-08-06 20:37

klamer4e, може би едни от най-разумни цени и на двата апарата можеш да откриеш в

www.*******************]
/фотопавилион.ком/ цензурира се тук

Canon PowerShot S2 IS в момента е на 799 лв.
Canon PowerShot S3 IS в момента е на 975 лв.
и да кажа- според мен много правилен избор, по добре слушай своето собствено его.

Публикацията е редактирана (02-08-06 20:38)

Автор: simbon4o   
Дата:   02-08-06 21:09

ами на феновете на марката нека им е като си вземат този вместо панасоника [ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна