Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Аксесоари за Е-500
Автор: superfly   
Дата:   01-08-06 19:23

Имам Е-500 и ще съм благодарен някой да ми предостави информация относно обективите и светкавиците които стават за него(освен оригиналните на OLYMPUS).

(Пробвал съм единствено със светкавица METZ работи безпроблемно но в ръчен режим защото няма TTL.)

Отговори на това съобщение
 Re: Аксесоари за Е-500
Автор: cicomanco   
Дата:   01-08-06 19:44

metz със сигурност става!опитах и резултатите са впечатляващи.

Автор: bob40   
Дата:   01-08-06 20:55

kakvo imate vpredvid kato kazvate "в ръчен режим " , pri men na M (manual) ne6to ne stava,, ne ot4ita 4e ima svetkavica i ako naglasq A i S mi se promenq neznaino za6to EV , kato vyrna EV na nula pyk mi pada skorostta ...abe nekva super divotiq , ei na svetkavicata mi ima M(manual)rejim s pokazaniq naprimer 15 feet/5,6 blenda,prevkliu4vam na M aparata,slagam blenda 5,6 i skorost 1/100 i hop Ev-to neznaino kak pada na -5 ,butam go na nulata skorostta mi otiva na 1/4 ;o(...s dve dumi kak procedirate "в ръчен режим " ???

Автор: superfly   
Дата:   01-08-06 21:15

Ръчен режим на "М". Апаратът наистина не я разпознава, затова скоростта се нагласява ~100/125(пробвай). ЕV-то ти показва -5 защото няма синхрон със светкавицата и ако се опитваш да го нулираш снимката ще стане преекспонирана.
Виж и таблицата на гърба на светкавицата.

Автор: Limt   
Дата:   02-08-06 00:50

Ха така! Да почнат и олимпийците да обменят мнения и чалъми. Мен например ме кефи много LookUp Miror-а на Е-500. По-интелигентен е от канонския и безпроблемно работи със дистанционното :)

Автор: shotlandetsa   
Дата:   02-08-06 10:54

суперфлай, задай някакъв конкретен въпрос. Имал съм почти всичко от normal и hi grade клас обективи. снимам с Е-500 и Е-1, сега чакам и макро ринговата светкавица ...

първа  назад  1     всички  напред  последна