Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Альоооо, варненската групаааа...
Автор: pinko   
Дата:   25-08-04 15:54

В петък привечер ще цъфна във Варна и ще остана и събота вечерта, в неделя по обяд продължавам към Бургас и Лозенец на юг.

Айде да се видим нейде в петък или събота вечерта, вие предложете кръчма.[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Альоооо, варненската групаааа...
Автор: e-design   
Дата:   25-08-04 16:09

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=40348&t=40348&phorum_uriauth=
мислим тука да се събираме и занапред, но това още се учточнява, обаче ти когато си във Варна, е удобно място да се видим, или пък на Кукления театър, който е на 30 м от отва място, има и карта в темата за ориентир, така че заповядай:-) [beer] [shtrak]

Ахъм...
Автор: GenaDP   
Дата:   25-08-04 17:31

Домъкни си трътката в Младежкия Дом - тамън по туй време се сбираме там, звънни ми като се появиш в града - и ще те упътя...

Re: Ахъм...
Автор: pinko   
Дата:   25-08-04 17:38

Окей, аз ще тръгна от София около 11 часа, към 17-18 ще съм във Варна, живот и здраве.

Сега говорих и с Гаро К., и с него искам да се видя, ще ти звънна като наближа града[smile]

Хех...
Автор: GenaDP   
Дата:   25-08-04 19:17

Той Гаро в Младежкия не идва, ще трябва да си уредиш друга среща с него... Той на ваканция няма ли да оди?

Re: Альоооо, варненската групаааа...
Автор: Stanev   
Дата:   25-08-04 19:41

Pinko аз пътувам утре(четвъртък) сутринта за Варна, като се уговорите нещо пусни един SMS или ми звънни да кажеш какво сте се разбрали, та да дойда и аз на [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна