Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Относно Kodak C533
Автор: TPOXATA   
Дата:   30-07-06 20:50

Здравейте,
Преди 2 дни си купих от Технополис фотоапарат Kodak C533,но батериите се изтощиха :( Пуснаха ми мухата,че би трябвало в комплекта да има и зарядно.Някой може ли да го потвърди със сигурност,за да знам дали има смисъл да ходя утре в Технополис-а?Благодаря ви предварително.

Ето снимка:
https://photo-forum.net/static/forum/2006-07/veqn7813.JPG
http://www.dfoto.pl/rev/kodak/c533.gif

Отговори на това съобщение
 Re: Относно Kodak C533
Автор: jordan82   
Дата:   30-07-06 21:03

Не знам точно за този модел, но Z740 не върви с зарядно

Дата:   30-07-06 22:18

Някой друг ?[smilie8]

Автор: sen_kn   
Дата:   30-07-06 22:35

виж какви са батерийте моя сапунер ми го дадоха с две алкални батерий и по принцип е за алкални батерий ма прави 35 снимки и ги хвърлям затова си купих Ni MH и зарядно за тях
сигурно кодак имат батерий и зарядни за тво апаратче но теще се продават като аксесоари и ще са цифра

Дата:   30-07-06 23:24

Мда :( Погледнах и пишеше на батериите "Do not recharge",което ме навежда на мисълта,че ще се търсят батерии и зарядно утре :( Ех жалко...Убиха ми мерака за снимане,макар и аматьорско :) [shtrak]

Автор: filcov   
Дата:   30-07-06 23:26

по високия клас на кодак се продават със зарядно ( моя си имаше ) иначе в сайта на кодак за твоя модел не е упоменато че в комплекта има и зарядно за батерии така че не са те прецакали ....

Между другото преди за старото ми фото бях си земал един комплект на Варта зарядно + 4 батерии 2300 mah мисля че към 30 лв. беше .... бях много доволен

[beer]

Автор: sen_kn   
Дата:   30-07-06 23:44

две батерий саньо на 2100 мА и супеееер бавно зарядно промоция 12 лв. ма от доста време ги къртя и вече са за смяна
понатам ще търся пак така комплет батерий повъзможност 4 бр и хубаво зарядно
бях се наточи и на Li-Ion батерия и зарядно от олимпус но цената им бе над 120 лв като премислих и реших че съпунера ще мине и без тия благини

Дата:   30-07-06 23:47

Благодаря ви.Ще прескоча утре за батерии.Лека вечер на всички!

първа  назад  1     всички  напред  последна