Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото -панаира на Фотоваканцията
Автор: scrap   
Дата:   25-08-04 14:08

Работата е че скоро ще си взимам нов фотоапрат и помолих един мои приятел кйто работи в една рекламна агенция в Бургас да ми помогне в избора.Тои каза че ще ходи на фотоваканцията и там щяло да има изложение на много фотоапарати.Но дали там е правилното място кадето да си избера фотоапарат?Аз сьм любител и не търся нещо професионално,а някакъв апарат за около 1500 лв.А предполагам там ще може да се разговаря направо с дистрибуторите или изобщо с хора които наистина разбират от апарати,а не с някакви смаханти продавачи който понякога разказват такива глупости,че корема да те заболи от смях.(Само пример-Техномаркет Бургас) (:

Отговори на това съобщение
 Re: Фото -панаира на Фотоваканцията
Автор: papi   
Дата:   25-08-04 14:41

сподели по точно какъв фотоапарат желаеш ,дигитален или лентов,но и в двата случая за тези пари ще си вземеш много добър лентов и много добър дигитален фотоапарат никон Ф80 ти препоръчвам за лентов,а от дигиталните канон G5 naprimer

Автор: J0R0   
Дата:   25-08-04 14:44

Г5 е много по-зле от Панасоник ФЗ10, пък е с около 40-50% по-скъп

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   25-08-04 14:46

За тези пари ще си вземеш филмов SLR 35 мм. от най-добрите модели. Гледай само от кой го купуваш:)
Дигитален 2-ра ръка не те съветвам да вземаш.

Автор: J0R0   
Дата:   25-08-04 14:50

Филмов апарат за тия пари са си направо пари хвърлени на вятъра. Филмов апарат може да се вземе за 4-500 лева перфектен, дори мисля, че тук във форума имаше обяви за лентови тела на прилични цени.

Автор: scrappy   
Дата:   25-08-04 15:09

Ами засега съм се ориентирал към дигитален,ама както се казва “до доказване на противното“ или докато ме разубедят.Вапросът ми беше специално за фотоваканцията.Едва ли ще има представители на всички марки,може би само най-реномираните като Canon,Minolta,Nikon.Бях се и насочил кам Panasonic FZ10,но мисля че за тези пари може да се вземе и нещо по-добро (:
И все пак какъв лентов ще ми препоръчате за тези пари?

Автор: boni   
Дата:   25-08-04 15:15

Za 1500lv niama da ti preporachvame lentov,zashtoto syshtia rezultat shte postignesh i s lentov za 500lv - tam e vajna lentata i obektiva.
Za 1500lv - Canon 300D vnos ot Hamericansko

Автор: scrap   
Дата:   25-08-04 15:28

мдааааа много добре ще ми се отрази Canon 300D за 1500 лв ама ама Хамериканско нещо е бая далече (:

първа  назад  1     всички  напред  последна