Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Африкански фотографи?
Автор: Nikolai   
Дата:   29-07-06 10:57

Някакъв пич ми пише, че иска да дойде и да снима заедно с мене в България, в замяна предлага да му гостувам (ако искам с цялото си семейство)и да снимам при него тигри, мечки и птици. Намерил ме във фото нет. На някой случвало ли се е подобно нещо? Споделете ...
Чудя се дали е колега или просто му трябва покана за да се добере до Европа. Иначе си има сайт със снимки, много добър английски и т.н. ама знае ли човек ... ? Идеята да снимам в Африка много ме блазни .. та се чудя .... ако някой е поучавал подобни предолжения, да каже ...

Отговори на това съобщение
 Re: Африкански фотографи?
Автор: misho   
Дата:   29-07-06 11:10

И мен ме търсят, ама за трансфер на пари - разни вдовици на убити диктатори, също техни дечица в изгнание и прочие доброжелатели. Ако искаш мога да те свържа че да има с какво да финансираш начинанието![smilie18] [smilie18]

Автор: Gen   
Дата:   29-07-06 11:31

Наистина странно е!
Имаш разкошни снимки в профила си, но си предимно портретист, а не пейзажист. Ако аз трябваше да поканя някого от форума бих предложил на Taurus13 или Simon, абе на някой дето е само с хубави пейзажи.
А на него каво му пречи да си догде в BG и без твоята покана?

Потърси в google да ли ще излезе нещо друго на неговото име и неговия е-mail.

Автор: Тед   
Дата:   29-07-06 11:34

Прати му една покана, ама да не ти пише някой БГ, дето иска да ти разбере адреса:) уточни го това.

Автор: papi   
Дата:   29-07-06 13:02

ела мечо изяж ме...

Автор: bobihot   
Дата:   29-07-06 18:24

В Африка няма тигри май?
(и за мечки не съм чувал)
Иво Зафиров да каже?

Автор: den_den   
Дата:   29-07-06 19:17

Един пък ми писа, че иска да прави голяма инвестиция в България и иска от мен да му съдействам, като ми обещаваше процент [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: bobihot   
Дата:   29-07-06 19:20

До края никой не знае- хубаво е да се проучи?

Автор: chiphead   
Дата:   29-07-06 19:32

глей да не е от канибалско племе [smilie5]
и помоли някой - да го "тракне" - доколкото е възможно

Автор: Стоев   
Дата:   30-07-06 02:35

Африкански тигри и мечки звучи прекрасно - не бих се чудил[smilie7]

Автор: liyana   
Дата:   30-07-06 21:00

Абе познавам много българи, дето ходят да снимат в Африка, но още не съм чувала за любознателни африкански колеги, дето да бленуват да щракат родни чучулиги и диви кози... Да не говорим, че в Африка ни тигри, ни мечки има.

Въпросът е най-вече в това - какво точно иска този човек от теб?

Автор: Nikolai   
Дата:   30-07-06 22:47

liyana,

Казва, че иска да снима fashion and nude заедно с мене и да направи снимки като моите ... егати комплимента... затова се усъмних. Бил съм му близо, иначе, вече бил говорил с бразилци и USA, но това му е далече ... та така, благодаря, все пак исках да разбера дали няма някаква нова вълна емиграни, специализирали се да се правят на фотографи. Истината е, че не e написал точно от коя държава е, питах го и чакам да каже. Не съм специалист по мечките и тигрите може би Близкия изток, Афганистан, Индия. Ще видим....

Автор: exo99   
Дата:   30-07-06 23:02

Tova e palno mente, iska da te zaribi i da ti izsmuche parichkite.
Ne se vrazvai.
Ili ako iskash - prati my otgovor, sigurno e, che ste ti poiska pod niakakav predlog pari - za finansirane na nachinanieto, za niakakvi dokumenti, drugi formalnosti. Vaznoto e , che ste triabva da plastash.

NE SE VRAZVAI !!!!

[beer]

Автор: rumenn   
Дата:   30-07-06 23:57

Тоя си е харесал некоя мацка да знаеш..наистина много хубави портрети в профила..[smilie5]
иначе и аз искам да снимам тигри...как ми бягат а аз ги гоня[shtrak] [beer]

Автор: SLR   
Дата:   31-07-06 00:12

"Казва, че иска да снима fashion and nude заедно с мене"-това нещо не ми звучи добре[smilie8] [smilie5]
Той да снима fashion and nude а на тебе,дето снимаш портрети,ти предлага "да снимам при него тигри, мечки и птици"[smilie10]
Виж ако има път насам, и остава примерно 2-3 дена в София,да те помоли да го разведеш за малко из града-разбирам,и на мене ми се е случвало, ама иначе като цяло ми звучи съмнително[smilie11]

Автор: roussinoff   
Дата:   31-07-06 00:23

Абсолютно съгласен с ехо99 [smilie23]

Автор: sasi   
Дата:   31-07-06 01:00

Значи аз като си взех последната банкова карта и ме посъветваха да не си давам данните на никого /до тук нормалното/.... след което казаха, че имало много изгорели норвежци, който получавали съблазнителни покани да инвестират в някакво ново-открита мина за диаманти в Нигер.... та дори някои от мераклиите да инвестират отишли и да видят минат[smilie11] Като пристигнели там ги държали заключени докато не купили някакви акции или на дадели пари по друг начин... които разбира се никога няма да получат обратно... Демек докато не платели откуп за да ги пуснат.
Та сега се чудя дали тез африканци не са открили нов начин за набиране на...... дарители[smilie11]

Автор: stoyan_5   
Дата:   31-07-06 10:24

Николай,
Преди да пиша погледнах отново профила ти.
Впечатлен съм от последните ти фотографии.
Вероятно това се е случило и с африканския фотограф.
Преценил е, че има какво да снимаш в Африка.
Помисли си!
Аз бих се възползвал от поканата!

Автор: roussinoff   
Дата:   31-07-06 11:12

Я кажи от коя държава е човека?

Автор: IKB   
Дата:   31-07-06 12:06

Искай му най- напред тест за СПИН , че там е пълно с тези буби .......
[ezik]

Автор: vix   
Дата:   14-08-06 11:25

Това си е пълна измама. Още повече, че човекът не ти предлага аблолютно нищо - ти ако можеш да си платиш билета до там, не е кой знае какъв проблем да платиш и още някаква сравнително дребна за нас сума за настаняване и пътуване из страната (така и не разбрах за коя страна става въпрос). А мечки и тигри можеш да снимаш и в нашата и в тамошната zoo :)

Автор: terminator   
Дата:   14-08-06 11:33

Странно [smilie11]
В Африка май няма тигри ...

Автор: j_mironski   
Дата:   14-08-06 11:52

дай да му видим сайта на този

Автор: mun4o   
Дата:   14-08-06 13:08

В Африка вече има тигри! От няколоко години в частен резерват в ЮАР си живеят на свобода няколко бенгалски тигъра. Гледах филм за адаптирането на тези горски хищници към условията на африканската савана. Е, виж - мечки - няма[beer] .

Автор: yanee   
Дата:   14-08-06 17:35

работата намирисва, да знаеш [smilie5]

аз преди 2 седмици спе4елих [smilie3] 1 000 000 евро от лотария, която се организира в Холандия

много изпипана система "представиха", мошенниците ... "вързаха ме" до момента, в който не ми поискаха номера на банковата ми сметка + 620 [smilie10] еврона за нотаризацията [smilie7]

даже и по телефона ми се обадиха след като упоменах, 4е само ли4но ще разпиша документите ... по акцента и гласа отсреща си ли4еше, 4е е негро - интелигентен бандит [smilie5]

естествено, няколко дни преди това се бях свързал с централата на въпросната лотария и установих, 4е това "лице" не е техен служител [smilie3]

смеех ... тъй 4е умната [beer]

Публикацията е редактирана (14-08-06 17:36)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна