Автор: Pulsar
Дата: 26-07-06 21:26
В интерес на истината, Божидаре, аз не знам рекламата на Банкя кой я е правил, страхотна е, наистина !!!
Но и тези на воТките май са УЖ БГ идеи...УЖ...
имам предвид, че семплата реклама, примери в този сайто, който дадох , е нещо което адски много ми липсва в БГ...а аз не искам да съм гражданин на "немалоумна държава", за да имам готина визия на нещата...
Гледам много внимателно и изучавам реклами и рекламни клипове от 96-та когато щях да кандидатствам в чужбина да уча фотография. Още тогава ми направи впечатление от стотиците каталози, които ми изпращаха университетите, как мислят и как снимат 1-вокурсници, какви награди взимат, и тн.
За мое огромно съжаление, стереотипите в БГ не дават тази свбода на мисленето, а и дори тези зародиши да ги има, те биват УБИТИ от шуробаджанащината, псевдобосовете на "фирми", да не говорим за "рекламните ми отдели".
По този повод се сещам през 97-ма когато започвах да се занимавам с интернет дизайн, един прохождащ бизнесмен тогава и всеизвестна мутра днес, ми каза по телефона:"приятел, аз си имам кУмпютърен човек дето ми прави кУмпютърните неща, и ако имам кУмпютърни проблеми, ми ги оправя кУмпютърния човек...
ето ви малко за размисъл !
Публикацията е редактирана (26-07-06 21:40)
|
|