Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Varta зарядно
Автор: designer   
Дата:   26-07-06 13:52

Искам да питам купих си зарядно - Varta + 4 батерии за 26 лева от Техномаркет Европа без да сам ги ползвал ги пуснах да се зареждат 20 часа ... ? След падането им, колко часа трябва да се зареждат ?

И добро ли е това зарядно ? Някой ползва ли такова ..

Отговори на това съобщение
 Re: Varta зарядно
Автор: peshovec   
Дата:   26-07-06 14:04

те са няколко на варта, но най-често са "прости" ограничението им е само по време...

принципно ако го ползваш само с батериите от комплекта и редовно ги изхабяваш докрай, би трябвало да ти върши работа...

п.с. имай впредвид обаче че ми е случвало да не успее да зареди на 100% батериите само с един цикъл (та след охлаждане ги пускам пак...)

иначе зарядно което има поне (делта)V мисля е минимума ако някой тръгне да си купува зарядно (гледа по волтажа дали са се заредили батериите, за по-добър ефект е хубаво да се зареждат по двойки, а не по четворки)

Автор: Wildkid   
Дата:   26-07-06 14:19

Аз имам на Варта, с 4 батерии - две отгоре и две отдолу се слагат (може и ААА - дърпат се едни пластинки), върви с батерии по 1800) и ги зарежда за около 20 часа ако са напълно празни. Ползвам същото за зареждане и на два броя УНИРОС по 2300 и за 22 часа се зареждат докрай. Засега не съм имал проблеми! Бавно е, а и батериите са никелови и трябва да се изразходват докрай, но ми вършат работа.

Автор: asahi   
Дата:   26-07-06 16:41

Ако разровиш с търсачката из архивите с кодовата дума "зареждане" или "зарядно" ще откриеш чудеса от информация.

първа  назад  1     всички  напред  последна