Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Aдаптери за Олимпус
Автор: tutttifrutti   
Дата:   24-07-06 02:54

Здравейте. Попадна ми следното:
http://www.cameraquest.com/adapt_olyE1.htm
а въпросът е някой тук ползвал ли е някой от тези адаптери и изобщо какви са впечатленията. гледам ,че могат да се приспособяват един куп обективи и ми се струва интересна възможност. Доколкото разбирам при употребата на адаптер с някой друг обектив отпада възможността на някои автоматични операции, както и спот мерене и т.н. Интересно ми е да чуя(прочета) някой и друг отзив[smile] както и да видя снимки.

Отговори на това съобщение
 Re: Aдаптери за Олимпус
Автор: Limt   
Дата:   24-07-06 13:28

Много актуална тема. Скоро ще тествам Е-500 със М42 обективи на Цайс от бившето ГДР(най-достъпни са, а и имам някои от тях). Първите ми сравнения са в полза на М42, като нащракам теста ще покажа снимки. А адаптери за Оли-М42 има във Фотопавилиона.

Дата:   24-07-06 14:15

Еее, благодаря! Ще чакам да видя снимките!Аз съм точно с Е500 и още не съм се решила какви обективи да взема. проучвам сега,т.к. ми трябва един макро и един хубав теле(моят е Zuiko Digital 40-150 f3.5-4.5 и никак не е лош, но ми се ще още)

Автор: cicomanco   
Дата:   24-07-06 21:56

макрото преди всичко!!!виж базара имам адаптор за тамрон!

Автор: da_boss   
Дата:   24-07-06 22:28

Тути,видях че снимаш с Оли Е-500,някакви + и - на това чудо на техниката,че имам колибания между него и длуги два...[beer]

Дата:   25-07-06 00:40

cicomanco ще видя , но както май казах- в процес на проучване съм-затова исках и да видя примери някакви. благодаря все пак.
( а за макрото- естествено, но и теле-то ми е важно)

първа  назад  1     всички  напред  последна