Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SD card проблем! дайте съвет
Автор: render   
Дата:   24-07-06 20:41

На SD картата си имам много важни за мен снимки но при свалянето им на компютъра ми се получи някаква грешка заради тъпия ми кард-рийдър и картата нещо се бъг-на. В момента в каквото и устройство да я сложа ми казва, че има проблем и картата ми трябва да бъде форматирана, но тогава бих изгубил всичко на нея, което никак не ми се иска. Ако някой се е справял с подобен пробем моля кажете как да процедирам, че ще се побъркам просто...
Мерси

Отговори на това съобщение
 Re: SD card проблем! дайте съвет
Автор: PiToMeN   
Дата:   24-07-06 21:08

Справяме се като не ползваме евтини карт-рийдъри, а за най-сигурно си ползваме кабела на апарата.

Иначе в подобна ситуация съм изпадал, има доста софтуер за възвръщане на информация дори след форматирана карта. Media Rescue Professional за сега ми е свършила най-добрата работа. Поздрави.

Re: SD card проблем! дайте съвет
Автор: render   
Дата:   24-07-06 21:46

mersi... readera e dosta dobar no za sajalenie e s4upen, a 4oweka koito e probwal da gi svali estestweno ne sym az :)
po skoro vyprosa e dali da ia formatiram i sled towa da probwam vyzstanoviavane ili da iz4akam i da tarsia programa koiato da opravi neshtata ot segashnoto polojenie.
PiToMeN, ina4e s karta li e bila podobnata ti situacia ili s drug tip ustroistvo? i problema greshka li beshe ili che si formatiral karta koiato bi iskal da vyzstanovish. Predpolagam ima razlika

първа  назад  1     всички  напред  последна