Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Krajba "Edna Sedmica v Sofia"
Автор: japanese   
Дата:   24-07-06 17:03

..Predi dva dni priatel sluchaino popadna na moia snimka v spisanieto "Edna sedmica v Sofia"..snimkata e svalena of photo-forum.net i publikuvana kato illustracia kam niakakav razkaz ..eto tuk :
http://photo-zona.net/images/user1776/album2488/preview/japanese.jpg

( izviniavam se za kachestvoto prisinimaha mi ia nabarzo i mi ia pratiha) .. i kachenata snimka v foruma koiato sa svalili...:
https://photo-forum.net/i/58461&USER_ID=1776
....Dnes reshih da se svarga s tiah po vaprosa..obadih se i s men govori glavnata redaktorka Irena Georgieva....
orgovora i beshe che e dopusnata greshka ot tiahna strana ponege sa barzali da publikuvat spisanieto " pak i tam e pishelo snimka photo-forum.net " ...Kaza mi che snimkite se zaplashtat po honorara koito se zaplasta na tehnite fotografi koito e ot 10-30leva ..i che ste mi bade izplatena 25 leva ponege fotografiata bila " hubava" kakto i che imeto mi ste bade upomenatno v sledvashta broi i ako tova me ustroiva da doida " da si stisnem racete" ...
...Otgovrih i che za men honorara ne e tolkova vagen kolkoto te da osaznavat kakva "greshka" za izvarashili i tova da ne se sluchva otnovo s drugi avtori , che e vagno da sa niasno che ne e malka "greska" , a krajba koiato e nedopustima i ne se izviniava s tova che sa barzali da prekluchat broia..i che e nugno da chuia ot tiah che se osaznava kato takava za da viarvam che niama nugda da si tarsia pravata po praven pat..
..G-ja Georgieva zapochna da mi se kara po telefona v tozi moment DA NE SAM IA BIL ZAPLASHVAL ...i che niama nujda da gi POUCHAVAM ponege te sa naiasno s tazi 'greshka" i che takiva nesta se sluchvat i che e nesto normalno .. po kasno dori me nareche "idiot" poradi fakta che si misleshe che ne nemoga da razbera kakvo kazva i che ne moge da razbere "az kakvo iskam " ....i zatvori telefona..
...E v tozi moment az veche biah naiasno che edinstvenia nachin da si vzemat belejka e mai da si tarsia pravata po zakonen pat za da im izleze po soleno ....![smilie24]
..Okazva se che glavnia redktor si niama i poniatie ot avtorksi prava...a moge bi i grafichnia im designer( tai kato i dvamata sa bili naisno s tova kakvo sa napravili) ...no nai draznestoto beshe naglosta s koiato tia izviniava krajbata im kato "greshka" koiato se sluchva ..!!!.........
..Mislia che ne e zle dori da se saglasiat da vi platiat honorari v sluchai na podobna situacia da provedete edin razgovor v koito da se obedite che tezi otsreshta sa naiasno s tova zashto vi go plastat !......

Отговори на това съобщение
 Re: Krajba "Edna Sedmica v Sofia"
Автор: vga   
Дата:   24-07-06 17:08

e, ето сега ще си спечелиш пари от бърз процес, а и те със сигурност ще осъзнаят какво са направили. давай, съди ги [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: superfuzz   
Дата:   24-07-06 17:09

тъпо...беше ми направило впечатление, че снимките в една седмица в софия се подписват, а не са елемнтарно googlised от нета. явно не е постоянна величина, за съжаление.

Re: Krajba
Автор: darksorrow   
Дата:   24-07-06 17:10

съдери им задниците, егати безочливата наглост [smilie9]

Публикацията е редактирана (24-07-06 17:11)

Автор: jordan82   
Дата:   24-07-06 17:11

педали, съди ги до дупка![smilie24]

Автор: Manchev   
Дата:   24-07-06 17:14

Ако имаш пари за адвокат, не се замисляй. [smilie24]

Автор: SLR   
Дата:   24-07-06 17:15

Баси "Грешката"[smilie8]
У нас явно много бързат да си приключват броевете понеже доста "Грешки" стават[smilie23]

Автор: tinman   
Дата:   24-07-06 17:16

Aко някога си се чудил какво е да си ищец, сега му е времето.

Автор: ALBIREO   
Дата:   24-07-06 17:19

tinman :)

japanese [smilie24]
Тия гамени им е малко да ги съди човек.
Ама... дано им излезне солено $$$.
Трябва да се заведе дело, да се спечели и да му се даде гласност, за да има (може би) някакъв ефект.

Автор: apollo   
Дата:   24-07-06 17:21

Сега ти е паднало мачкай ги... Защото и аз имам сериозен повод макар и по други причини да съдя някои двукраки бездушни твари...

Ама понеже съм свикнал да забравям и прощавам ще си търпя последствията...

Давай смело! Така и други ще се научат на правила, ред и уважение!!!

Автор: Nabis   
Дата:   24-07-06 17:21

10. Снимките на сайта са със запазени авторски права. Никой няма правото да ги копира и използва без позволението на авторите. Организаторите на сайта могат да използват снимките за целите на сайта, за организиране на изложби, както и за рекламни материали на Фото Форум (в това число публикации в пресата свързани с дейността на сайта). Публикуваните мнения във форума са собственост на сайта и могат да бъдат използвани и цитирани в други медии и да бъдат публикувани, без специалното разрешение на авторите им.

Автор: ksuhorukov   
Дата:   24-07-06 17:24

Пич, съд до дупка му е майката. Да се научат най-накрая! Подкрепям!

Автор: Стоев   
Дата:   24-07-06 17:27

Съболезнования

Автор: охо   
Дата:   24-07-06 17:29

japanese, форумът естествено те подкрепя изцяло, обаче подобен процес има да се точи доста..
ще загубиш маса време според мен, обаче те май точно на това разчитат - че на никой не му се занимава с подобни простотии и изнагляват все повече.. [smilie23]

Автор: Тед   
Дата:   24-07-06 17:41

[smile] Хвани ги за топките.[smilie24]
Опитай да поискаш от редакторката и писмено обяснение [smilie3]

Re: Krajba
Автор: roussinoff   
Дата:   24-07-06 17:48

... или в следващото списание, да ти отделят половината за твои снимки + интервю + некой лев + още нещо.....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

така е тука бате!!! [smilie23]

Публикацията е редактирана (24-07-06 17:49)

Автор: rolla   
Дата:   24-07-06 17:52

А някой до сега пробвал ли е да води такова дело и от къде се знае ,че ще се проточи дълго.Има доказани факти има закон...незнам не съм юрист но си мисля че няма нищо сложно в това да спечелиш делото набързо.

Автор: gorbi   
Дата:   24-07-06 17:52

някой да преведе, че не ми се четат маймуници..... [smilie10]

Дата:   24-07-06 17:55

Горби, Джапанезе откраднал един брой от списание "Една седмица в София", Главната Редакторка за наказание пуснала негова снимка в следващият брой и иска да го прецака с висок хонорар, вместо да го даде на съд за кражбата...[smilie10]

Автор: n1x0n   
Дата:   24-07-06 17:56

Процесите се точат, струват пари и губят време... това е валидно и за двете страни по делото.

Факт е обаче, че ако всеки един човек, чиято снимка е била крадена, заведе дело срещу издателя, това означава че конкретния издател ще трябва да се явява като обвиняем по дела непрекъснато и ще му отрови живота. Да не говорим за ограниченията, които налага на личния живот факта че си подсъдим.

Търсенето на права по законов ред трябва да се превърне в практика, а не хората да се успокояват с някакви "утешителни плащания" по 20-30 лева.

Дата:   24-07-06 17:57

...т.е. обратното...

Главната Редакторка откраднала ...

Дата:   24-07-06 17:57

Stoev znaeh si che ste se izdanish s prevodite rano ili kasno [smile] [smilie24]

Дата:   24-07-06 17:59

"Да не говорим за ограниченията, които налага на личния живот факта че си подсъдим." ni1xon tova nai mi haresva[smilie24]

Автор: Стефан   
Дата:   24-07-06 18:00

Ами така е japanese, като не пишеш на кирилица виждаш ли к'во става [smilie18] [ezik] [smilie5]

Дата:   24-07-06 18:00

Аз се опитах да преразкажа...

Иначе на сериозно - от крадените Автори у ФФ само за Симон имам спомен, че получи обещетение за снимките на Зара, но го разпитай лично него...[smilie24]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна