Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ден против фотографията
Автор: bc   
Дата:   23-07-06 16:41

За нас днес е ден за снимане на български моменти ( който не знае да разбере докато е време [smilie25]), а преди 6 дни се оказва бил денят за НЕснимане - nonphotographyday под наслов "Насладете се на момента, не го документирайте."
Почти ми е обидно, че има ден, в който се апелира да не се снима, така както се апелира "Не пушете!", "Не замърсявайте околната среда!" или "Не газете тревата!", сякаш е нещо лошо и вредно. Но от друга страна, дали наистина не пропускаме важни моменти докато мислим как да ги овековечим? Дали успяваме да се насладим на красивото преди да го фотографираме? Когато видите нещо забележително каква е първата ви реакция - "Снимай!" или "Гледай!"?

Отговори на това съобщение
 Re: Ден против фотографията
Автор: seddensky   
Дата:   23-07-06 17:00

аз гледам, снимайки. да съм зад обектива само обогатява всичко, което виждам. защото дали ще направиш съвършен кадър зависи от теб - дали ще успееш да се слееш с момента...

Автор: landstar   
Дата:   23-07-06 17:28

То си е спорт. Ама пък японците например, като се върнат и проявят снимките - тогава разбират къде са ходили!

Автор: martinv   
Дата:   23-07-06 17:34

някой беше казал
апарата ни учи да виждаме без него
аз лично откакто снимам се вглеждам в неща които до сега са били нищо нормално ...колкото до този ден [smilie23] [smilie23] [smilie23]никой не може да ти каже дали да не снимаш ...пък като снимаш нещо можеш да го споделиш
такаче
СНИМАЙ[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: bc   
Дата:   23-07-06 18:32

Е и аз бях малко възмутена отначало, но всъщност не мисля, че иницияторите на този ден имат нещо против фотографията. Посланието е отправено точно към туристите, за които казва landstar- "като се върнат и проявят снимките - тогава разбират къде са ходили".

Автор: Cristinel   
Дата:   23-07-06 19:11

Фотографията ми помогна да виждам в мното травиални неща красотата! Мисля че тя обогатява! Всеки момент който искам да заснема ме радва и изпълва с трепет повече отколкото ако не държа фотоапарат!

Автор: shotlandetsa   
Дата:   23-07-06 19:35

landstar написа:
... Ама пък японците например, като се върнат и
> проявят снимките - тогава разбират къде са ходили!

[smilie18] [smilie18] [shtrak] [beer]

Автор: jodita   
Дата:   23-07-06 20:58

martinv [smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна