Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложение към админите.
Автор: slivenski   
Дата:   21-07-06 18:23

Може ли да се направи така, че всеки да има възможност да блокира коментарите на някой от ФФ, който пише недобронамерени неща под снимките му... Не става въпрос за нецензурни неща, а за простотии и обиди, които някои си позволяват да пишат... Блокираш даден автор и толкова - той повече да не може да пише и коментира твои снимки... Има го в доста форуми... Сигурно не е трудно да се направи...

[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение към админите.
Автор: boni   
Дата:   21-07-06 18:31

Може, пращаш ми на ЛС авторите които искаш да са блокирани с примери защо трябва да бъдат блокирани и ако наистина преценим, че се налага, ще ги блокираме.
Има няколко души, които сме ги разтървавали с тази услуга:)
Безконтролно блокиране и триене без преглед от админа няма да има, виждам как някои хора натискат бутона за нецензурен коментар, само защото някой им е казал, че снимката не струва и хоризонта е крив..[smile]

Автор: bobihot   
Дата:   21-07-06 23:51

Аз затова трия снимката...

Автор: de5   
Дата:   22-07-06 08:02

slivenski Бони е прав
бях пуснал кадри от филм с име тест и почнаха да се събират точки само един писа това са кадри от филм
ако го бях изтрил ето ти снимки

Автор: джъмбо   
Дата:   22-07-06 10:02

маминият той наранена душица

има една поговорка: мома която се страхува от щипане не се хваща на хорото....

блокирането е беозгледно съдейки по опит от такава екстра и като се казва е точно за това че не си изразил позиция свързана с автора или окръжаващият го кръг.....

първа  назад  1     всички  напред  последна