Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon F80 от www.bhphoto.com
Автор: prodanov   
Дата:   31-12-03 12:22

Харах фотоапарат NIKON F80 от www.bhphoto.com, но нямам никакво впечатление от сайта, такаче ако някои е поръчвал нещо от там и има опит нека ми пише.

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=RootPage&A=ShowProduct&Q=TopSellers&sku=199520&att=links&atv=TopSeller

Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon F80 от www.bhphoto.com
Автор: oshinko   
Дата:   31-12-03 17:18

mm da i az sam my hvurlila oko..oba4e ako se poru4a po internet a ne po priqtel koiot e v USA nqam li da prasnat nqkoe mito ili ne6to takova?????

Автор: msld   
Дата:   31-12-03 20:25

tozi sayt e mnogo stabilen..dostavkata do BG ot bhphoto e okolo 120 usd...

Автор: asklep   
Дата:   01-01-04 20:42

Със сайта нямаш никакви проблеми просто си намери "муле" дето да ти пренесе стоката. Сестра ми е в USA по нея си поръчах една светкавица за Никон , директно на адреса на мой съученик който си пристигаше в БГ. Така че тя дори не е видяла какво е купила , но от сайта са коректни ако това те притеснява. Иначе ако поръчаш стоката до БГ по куриер ляга по скъпо

Автор: prodanov   
Дата:   01-01-04 23:22

Искам да ви попитам знаете ли какви други такси освен кориерската трябва да платя. Имам някакво съмнение, че трябва да платя ДДС и мито, което не е много приятно.
Иначе апарата е 399 $
Куриерската фирма 102 $
Което е приемливо

Автор: GuruMMX   
Дата:   02-01-04 00:07

kazvash na tvoi poznati v USA da ti go poluchat i opakovat v druga kutija.. ne negovata original one...
otgore na kutijata da nadpishat che se vrushta ot servise i da pishat niska objavena stojnost na izdelieto.. taka tuk ako plashtash mito i dds shte e mnogo po malko ot kolkoto ako dojde direktno ot BHPhotovideo.... [beer]

Автор: batFicho   
Дата:   06-01-04 11:31

saita e mnogo stabilen no naistina ti trqbwa mule ili kurierska firma sys sobstwen sklad na letisteto...uspeh[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна