Автор: delchev
Дата: 16-07-06 00:16
аз също съм с S5600 честно казано ИСО над 400 ползвам рядко - 800 е използваемо, но с някои уговорки - снимах на Рали България на 800 защото ми трябваше максималната скорост, която можех да изцедя от апарата. Шумът е поносим и подлежи на чистене, ръчният фокус е малко кофти направен, т.е. не е достатъчно интуитивен и иска малко свикване. Плюсовете му са доста - зуум-ът е напълно използваем и в двата края, не винетира, не криви (или поне не забележимо), снима бързо - ако си на изцяло ръчен режим не е проблем да правиш по 3 снимки за 2 секунди (JPG), записът към картата е сравнително по-бавен (сравнен с канон-а, но не е непоносимо), Цените на картите определено са минус, както и не съм сигурен, че поддържа карти над 1ГБ (аз съм с 3х 512МВ) не яде прекалено много батерии, но задължително си вземи акумулаторни. Светкавицата не е много мощна - аз я ползвам само за запълване, когато снимам денем.
Изобщо - доволен съм от Fuji S5600. Аааа... да не забравя - автофокусът му не се бърка от линеен полар :-)
|
|