Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon D70 & Canon 350D, Бургас
Автор: orbitalen   
Дата:   15-07-06 20:56

Онзи ден докато се разхождах из Бургас минах покрай 1 заложна къща, намираща се на ул. Републиканска, малко в страни от светофара на кръстовището с ул. Кирил и Методий - непосредствено до магазина на СМС (за компютърни части и аксесоари), и ми направи впечатление, че на витрината едно до друго спокойно си почиват 1 Никон Д70 и 1 Канон 350Д. За жалост нямах възможност да ги разгледам по-подробно. Пускам темата с цел ако някой случайно си познае апарата да си го вземе докато още е време. Не казвам, че са крадени - няма как да знам дали наистина са, но е възможно, като се има в предвид за какво се използват заложните къщи в милата ни татковина.

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon D70 & Canon 350D, Бургас
Автор: solo5   
Дата:   15-07-06 21:03

Има голяма вероятност да са крадени.
Но ако са крадени 100% не са от Бургас.
Чувал съм, че се крадат от съседни градове и се въртят стоките.
Примерно краде се стока от Ямбол или Сливен и се продава в Бургас и обратно (градовете са само примери)

Re: Nikon D70 & Canon 350D, Бургас
Автор: WiShY   
Дата:   15-07-06 22:00

А тия в заложните къщи кво ги правят тия техники? Едва ли ги ползват пичовете с дебелите вратове[smilie5]

P.S. е в една от актуалните теми мисля, че ми се изясни кво правят...

Публикацията е редактирана (15-07-06 22:18)

първа  назад  1     всички  напред  последна