Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon A530 Може ли да се ползва като камера през РС-то.
Автор: kaki   
Дата:   15-07-06 10:53

Canon A530 Може ли да се ползва като камера през РС-то. чел съм във форуми че канони стават

Отговори на това съобщение
 Re: Canon A530 Може ли да се ползва като камера през РС-то.
Автор: Hooligan   
Дата:   15-07-06 11:07

web-камера или да правиш снимки през пц

първото не може
за второто става и с програмите от диска или с други
имам тука две ако ти трябват пингни ме на icq да ти ги дам

Автор: fvm   
Дата:   15-07-06 22:39

Абе как може да си го помисляш това ? Даваш 400лв за фотоапарат и после го тормозиш като вебкамера... купи си една уеб камерка за 30лв и това е...

Автор: remonstrance   
Дата:   16-07-06 01:19

Човекa ТУК, си е описал всичко.
За допълнително инфо, пусни едно дирене във форума на HardwareBG !
Дано да проработи. Успех ! [smilie24]

Автор: delchev   
Дата:   16-07-06 01:27

fvm, искам да позиционирам апарата си и да го накарам да прави снимки през 1мин (или някакъв друг интервал) - самият апарат няма такъв вграден режим. Не съм с Canon - има ли нещо универсално, че да мога да го направя от компютъра?

Автор: fvm   
Дата:   16-07-06 12:45

delchev не съм сигурен за тази опция дали може да се постигне с външен софтуер. Може и да може. Аз съм с Канон А610 и самия апарат си им опция да прави до 10 снимки през определен интервал от тебе. Но този интервал може да е най-много 30 сек. .

Просто не сам се замислял за това преди !!!

Автор: nicoldy   
Дата:   16-07-06 15:29

аз съм чувал, че може да се ползва като камера ама е малко сложно. трябва да имаш тв тунер, да включиш апарата към тв тунера си с изхода за тв и да правиш после стриминг на кепчъра. по лесно е да си вземеш уеб камера.

@делчев, пиши ми на кюто. бях си свалил една програма за управление на пс серията на канон през комп и мисля че имаше така опция. до колкото си спомням даже съм я пробвал един път да видя дали става.

Автор: brunobanani   
Дата:   16-07-06 19:55

fvm ... мисля, че си в грешка за А610 - ако е тази настройка , за която си мисля, че ти си мислиш с активира от Selftimera в позиция С - то това означава, че апаратът ти може да направи 10 поредни снимки, но не през 30 сек. а след 30 сек. Delay time - max. 30 sec. Това си един вид самоснимачка, която се активра обаче не след 2 или 10 сек. както е в първите 2 позиции, а след желано от теб време (макс. 30сек) и прави не 1 а серия от 10 поредни кадъра един след друг. Времето за кадрите не можеш да го контролираш!

Фукнцията, която може да позволи заснемането на определен брой кадри през определен интервал се казва Intervalometer и се намира малко по долу в Менюто, но не знам дали на А610 е има - моя е S2 IS. В това меню имаш възможност да избереш интервал от 1 до 60 мин. и брой кадри от 2 до 100!

Дата:   15-08-06 16:48

Автор: remonstrance
Дата: 16-07-06 01:19

Човекa ТУК, си е описал всичко.
За допълнително инфо, пусни едно дирене във форума на HardwareBG !
Дано да проработи. Успех !

Тове не е

Дата:   16-08-06 17:43

Тове не е

първа  назад  1     всички  напред  последна