Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 zaslujava li si da kopuvam Fuji 9500
Автор: iamvasko   
Дата:   12-07-06 14:15

zaslujava li si da kopuvam Fuji 9500 ili mi preporychaite neshto po dobro

Отговори на това съобщение
 Re: zaslujava li si da kopuvam Fuji 9500
Автор: gembisser   
Дата:   12-07-06 14:35

По добро в този клас май няма![smilie24]
Имах такъв и бях много доволен, даже сега с DSLR-а някой опции на Фуджито ми липсват!
FZ 30 e горе долу на това ниво, но няма високи чуствителности!
На тази страница всичко е с него!
Успех!!!Дано съм бил полезен! [smilie3] [smilie24] [beer]

Автор: insefc   
Дата:   12-07-06 14:58

високите чувствителности на фуджито в рав си проличава колко са добри(шуми точно колкото фз30) а пък за тея пари ДСЛР е най-добре а ако не искаш ДСЛР ФЗ30 [smilie24]

Автор: strong94   
Дата:   12-07-06 15:00

Зависи за кви пари става дума ако е до 6-700лв да но ако е над тях примерно 8-900 по добре си вземи един 300Д с китов обектив и си свиркаи.

Автор: deyo   
Дата:   12-07-06 15:17

фуджито няма стабилизация, а при сапунерките тя е особено важна, особено ако имат голям зуум. Така че, по-добре ФЗ 30.

Автор: Peychev   
Дата:   12-07-06 15:24

Който и да вземеш от тези двата няма да сгрешиш. Хубави машинки са!

Автор: haaho   
Дата:   12-07-06 15:27

По-добро от Фуджи 9500 е само ДСЛР, ако си имал друг дигитален апарат преди това и си се научил да снимаш за тези пари просто е задължително да си купиш дСЛР. Ако това ти е първия апарат обаче Фуджито е идеално, ще ти върши работа 2-3 години, а после не се знае какво ще излезе на пазара. "Прословутия" ФЗ 30 не е лош, но си има и доста недостатъци спрямо Фуджито (снимал съм и с двата).

Автор: didesignbg   
Дата:   12-07-06 15:30

@insfec, ако под високи чуствителности разбираш 80 аса, то тогава равно шумят. от там на горе панасоник е страхотно добър при производството на шум. все пак е и с по-малка матричка панасоника.

Автор: dimmby   
Дата:   12-07-06 16:08

Снимам с такъв апарат, смея да кажа че е много добър за класа си, понеже снимам сватби, но с видеокамера съм виждал снимки от Canon-и 300D 350D много по-зле от Фуджито,аз го ползвам само за да си направя с него снимки за обложките на филма, но много често взе да ми се случва да ме молят за мои снимки. Голяма реклама май си направих, но наистина съм доволен от апарата. Всички снимки в профила ми са с него. Не претендирам да съм профи, но ме влече :-). На цена под 1000 лева е добър избор според мен.

Автор: delchev   
Дата:   12-07-06 16:18

спорът Никон<>Канон отива към Fuji<>Panasonic, гледам напоследък, особено в тоя ценови клас... айде и от мен един глас за Фуджи...

първа  назад  1     всички  напред  последна