Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 програмка за публикуване?!
Автор: svilka   
Дата:   11-07-06 13:29

Реших да споделя с вас какво ми препоръча познат. Ако се повтарям - простете![smilie5] Видях, че тук само е спомената, а преди време някой искаше горе-долу подобни функции.

Вижте я тук!

Преди всичко е безплатна и на мен ми допадна, защото има версия за невиндовс. Всъщност работи на остров Ява и платформата е почти без значение.

Хубавото e, че казваш пътя до папка със снимки и подпапки, задаваш размери и прави уеб галерия с куп опции. Можете да ги качвате по ftp или директно да ги споделяте от мини уеб сървър в програмата. Показва избрано инфо или коментари. Можете да избирате кои снимки да не се публикуват или да ги редактирате малко, да добавяте воден знак, слайдове и много щуротии. Дори интерфейсът е на български, а можете да си допишете и български думи в страницата, което мен ме домързя. [smilie8] Останалото е чакане!

Ето едно примерче , като моля да пренебрегнете снимките. Не са те целта на показването.[ezik] Отне близо половин час. В Пикаса мисля стана по-бързо мащабирането, но там няма някои опции.[smilie7]

Дерзайте![shtrak] [beer]
п.п.: ако има нещо по-добро на едно място и да не искат пари моля кажете. [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: програмка за публикуване?!
Автор: slavoart   
Дата:   11-07-06 21:03

programata ne e lo6a, no ima prekaleno mnogo nastroiki, v picasa e po iz4isteno i po barzo se deistva.kak stava spodelqneto na snimkite tova ne go razbrah? dai malko pove4e info, tai kato mi dava samo host kam plateni.
10x!!!!!!!!!!!

Автор: navy   
Дата:   11-07-06 21:21

А я споделете добра динамична галерия?
Да е някой ПХП код, който при всяко пускане да ти сканира директориите и да ти прави динамично галерията? а?
Например пускаш си ФТП, правиш си директория котки, ъплоадваш 27 котки там и си готов?

А не всеки път да компилираш ли та да създаваш ЦЯЛОТО и да го ъплоадваш ЦЯЛОТО?

Нещо като тази моята?

http://www.vista-vision.net/photos/

Автор: svilka   
Дата:   11-07-06 23:18

slavoart сигурно е така, но за мен са много възможности, а не си длъжен да ги ползваш, защото инсталирайки е достатъчно да завлечеш папка със снимки и да удариш направи албум [smilie5] Всичко останало са гъдели, за мързел, като мен.

Има подробни и кратки ръководства, ако си зачел страницата и е на три езика. За споделянето не схванах, кое не е ясно...по подразбиране ще имаш подпапка с мащабирани снимки и код, който можеш:
-да качиш през файл трансфер протокол от самата програма;
-да си преместиш някъде само фотките, в случай че целта е просто да ги смалиш или да им лепнеш воден знак, или друго;
-да пуснеш уеб сървъра пак от самата програма/стига тази машина да е достъпна, от където ти трябва/;
-... каквото ти е кеф и цел.

мм май стоплих [smilie18] искаш да качиш с фтп, но нямаш потребител и парола?[smilie8] потьрси безплатни сървъри за хостване с фтп достьп/там вероятно ще ти лепнат банери [smilie7], но не мога да ти препоръчам конкретен/.

navy биеш, евала![beer] мен само ме притеснява да не попадне там някоя грешна снимка и става фал, пьк и нещо е бавничко. отделно колко често се обновява, че да е фатално? не е хубаво и да се заиграваш в папката на уеб сьрвъра /копирайки файл, ако се изпълни пхп предвидено ли е нещо или ще излезе докъдето е копирано?[smilie5] /

скриптовете, които прави тази програма са достатъчно функционални и леки /забеляза ли, че не е нужно да цъкаш много с мишка?има клавиши за навигация/.

аз всъщност не съм я и разучавал толкова. направих албум и нямам забележки. сигурно има още куп неща за подобряване. мярнах и нещо за вмъкнато видео, но друг път ще задълбая. мдам само транзишън може да пробвам [smilie24]

Автор: slavoart   
Дата:   11-07-06 23:57

10x za infoto[smile] ne me interesuvat ki4oznite efekt4eta a prosto s publikuvaneto imam problem:)[smile] ina4e programata e super[smilie24] nai veroqtno problemite idvat ot firewall[smilie23]

Автор: mano   
Дата:   12-07-06 00:09

Web Album Generator

Автор: didesignbg   
Дата:   12-07-06 10:26

coopermine galery най-добрата уеб галерия.

първа  назад  1     всички  напред  последна