Автор: svilka
Дата: 11-07-06 23:18
slavoart сигурно е така, но за мен са много възможности, а не си длъжен да ги ползваш, защото инсталирайки е достатъчно да завлечеш папка със снимки и да удариш направи албум Всичко останало са гъдели, за мързел, като мен.
Има подробни и кратки ръководства, ако си зачел страницата и е на три езика. За споделянето не схванах, кое не е ясно...по подразбиране ще имаш подпапка с мащабирани снимки и код, който можеш:
-да качиш през файл трансфер протокол от самата програма;
-да си преместиш някъде само фотките, в случай че целта е просто да ги смалиш или да им лепнеш воден знак, или друго;
-да пуснеш уеб сървъра пак от самата програма/стига тази машина да е достъпна, от където ти трябва/;
-... каквото ти е кеф и цел.
мм май стоплих искаш да качиш с фтп, но нямаш потребител и парола? потьрси безплатни сървъри за хостване с фтп достьп/там вероятно ще ти лепнат банери , но не мога да ти препоръчам конкретен/.
navy биеш, евала! мен само ме притеснява да не попадне там някоя грешна снимка и става фал, пьк и нещо е бавничко. отделно колко често се обновява, че да е фатално? не е хубаво и да се заиграваш в папката на уеб сьрвъра /копирайки файл, ако се изпълни пхп предвидено ли е нещо или ще излезе докъдето е копирано? /
скриптовете, които прави тази програма са достатъчно функционални и леки /забеляза ли, че не е нужно да цъкаш много с мишка?има клавиши за навигация/.
аз всъщност не съм я и разучавал толкова. направих албум и нямам забележки. сигурно има още куп неща за подобряване. мярнах и нещо за вмъкнато видео, но друг път ще задълбая. мдам само транзишън може да пробвам
|
|