Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки за документи?? HELP...
Автор: dtl   
Дата:   09-07-06 22:40

Здравейте, съфорумници [smilie5]
имам проблемче, надявамсе да ме помогнете...
интересувам се какви са изисванията за да се снимат сники за документи. Има ли точно определен цвят за фона и т.н... Трябват ли специални разрешения от МВР.
Прочетох на страницата на МВР изискванията но те са непълни, и това което ме интересува най-много не го пеше(или аз не го намирам)
Благодаря на всички предварително [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки за документи?? HELP...
Автор: GOSPODIN   
Дата:   09-07-06 23:03

И какво не пише? Сив фон около 20% , пълен анфас , трябва да се снима от позиция на височината на очите на снимания, без силни цветови отклонения, размера на снимките е 3.5/4.5 см. , главата с косата в кадъра трябва да е от 2.5 до 3.5 см. , беше по-рано нужно да са задължително на матова хартия, но сега приемат и на гланцова без проблеми.

Дата:   09-07-06 23:13

GOSPODIN а нужно ли е специално разрешение от полицията или други подобни законни подробности. Имаме фирма която е регистрирана за подобни дейности и услуги - дизайн... фотогр... и т.н., но незнам дали трябват др. разрешения???

Автор: GOSPODIN   
Дата:   09-07-06 23:30

В началото , когато влизаха в сила новите документи се изискваше т.н. лиценз , който представляваше едно табло с упътвания и примерни снимки, които се получаваха от съответното районно РПУ срещу 35лв. Сега вече май нищо не е нужно нищо , а само да се спазват необходимите условия, които изброих по-горе.

Дата:   09-07-06 23:32

GOSPODIN
Много ти Благодаря за помоща!!!!!
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна