Автор: steven
Дата: 20-08-04 09:38
Аз разглеждам от скоро този сайт,открих го случайно и той ме провокира да се заинтересувам от фотография.Видях дори ,че сте правили изложби и съжалявам ,че пропуснах последната ,коато е била преди около месец в НДК,въпреки,че чух за нея от БГ радио.
Поради тази причина дори започнах да си купувам фотографска литература и си намерих няколко хубави книги и списания на английски от голямата книжарница на Мария Луиза.
Купих си и 2 стари броя на списание Фо,но не ме впечатлиха особено .В единият има снимки от една ваша изложба,която е била сигурно много интересна - снимки и песни и това ми хареса като идея.
Разбрах ,че е излезнал и новия брой,но още не съм си го намерил. Има ли нещо интересно в него ?Нещо от позледната ви изложба ?Много исках да видя тази изложба Улови мига как е на живо. Ако кажете ,че не струва този брой няма да го търся и без друго се намира трудно,сигурно тиража му е малък.
А това руското списание Фото Видео от къде може да се купи знае ли някой?
Скоро и аз ще се пробвам да покажа нещо,толкова хубави неща виждам тука,че и аз искам да мога така .![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (20-08-04 09:40)
|
|