Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Vasheto obektivno mnenie za zpisanie FO
Автор: 4i4obenjy   
Дата:   20-08-04 07:37

Prejivql sym opitite za foto-spisanie oshte ot toshovo vreme do dnes. Tova spisanie e poredniq proval. Dumata "spisanie" proizliza ot "spisvam".
Za golqmo syjalenie vyv FO nqma kakvo da se prochete.....
Ajde poglednete obektivno i sravnete s proizvolno chujdo foto-spisanie.

Отговори на това съобщение
 Re: Vasheto obektivno mnenie za zpisanie FO
Автор: TheMadMan   
Дата:   20-08-04 09:16

лично аз не го уважавам това списание, което е пълно с неща дето мога да видя в интернет.

не е нужно да се препечатват интернет страници и снимки, дето мога да видя и да си отворя сайта.

ФО струва 3 лева и е към 40 страници комай. Руското Фото и Видео е 150 страници и струва 8.40 лева ...., какво да говорим за FOTO или Aperture.

Тенденциите и визията поне за мен представяни в това списение са доста нео-соц ..., мноого далеч са от световните визии и т.н. [smilie24]

Публикацията е редактирана (20-08-04 09:27)

Автор: steven   
Дата:   20-08-04 09:38

Аз разглеждам от скоро този сайт,открих го случайно и той ме провокира да се заинтересувам от фотография.Видях дори ,че сте правили изложби и съжалявам ,че пропуснах последната ,коато е била преди около месец в НДК,въпреки,че чух за нея от БГ радио.
Поради тази причина дори започнах да си купувам фотографска литература и си намерих няколко хубави книги и списания на английски от голямата книжарница на Мария Луиза.
Купих си и 2 стари броя на списание Фо,но не ме впечатлиха особено .В единият има снимки от една ваша изложба,която е била сигурно много интересна - снимки и песни и това ми хареса като идея.
Разбрах ,че е излезнал и новия брой,но още не съм си го намерил. Има ли нещо интересно в него ?Нещо от позледната ви изложба ?Много исках да видя тази изложба Улови мига как е на живо. Ако кажете ,че не струва този брой няма да го търся и без друго се намира трудно,сигурно тиража му е малък.
А това руското списание Фото Видео от къде може да се купи знае ли някой?
Скоро и аз ще се пробвам да покажа нещо,толкова хубави неща виждам тука,че и аз искам да мога така .[beer]

Публикацията е редактирана (20-08-04 09:40)

Автор: 4i4obenjy   
Дата:   20-08-04 11:36

Absolutno si prav MadMan i az tova imam predvid mnogo mi e bolno che tolkova godini nikoj v tazi dyrjava ne napravi svestno spisanie[shtrak]

Автор: NeonBird   
Дата:   20-08-04 11:46

Lichi si che go pravai nekvi pensioneri.

първа  назад  1     всички  напред  последна