Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Web Camera проблем
Автор: wizard_m   
Дата:   07-07-06 08:31

Вчера си купих тази Web Camera. Прибрах се и я пуснах (варвеше перфектно). Пущах и я спирах няколко пъти и след около 4 часа нещо се развали. Като се покажа и направя някакво движение неможе да го направи. Например като мигна не се вижда че мигам. Като си мръдна главата се размазва всичко и след секунда се оправя и така при всяко мърдане. Преди да се развали не беше така. От какво може да се е повредила?

Отговори на това съобщение
 Re: Web Camera проблем
Автор: IChertov   
Дата:   07-07-06 09:00

нищо и няма.. :) рестартирай.. уиндоусъ е гадно нещо.. качи некой уебкам софтуер.. :) тва е :)[beer]

Автор: IChertov   
Дата:   07-07-06 09:01

тя хубаво че зелено не ти изкарва [ezik] [ezik] [beer]

Дата:   07-07-06 09:43

прбвал съм с рестарт не става а в кутията на камерата има диск с драйвъри + софтуер ще утида в жар да видя дали ще ми дадат нова щото има гаранция

Автор: DrEaMeR_xS   
Дата:   07-07-06 11:38

Wizard_m ако ти кажат, че гаранцията покрива повредата и могат да я сменят, попитай ги дали е възможно да я снениш с някоя подобна от следните марки: Logitech, Creative или Intel!

Дата:   18-07-06 01:33

Не ходих до ЖАР, а питах един приятел който има същата WEB CAMERA дали прави така. Той ми каза че когато е светло в стаята се оправя и това наистина е вярно. Когато я тествах от прозореца влизаше светлина и се виждаше всяко движение което направиш. Когато се стъмни започва да се забавя и размазва всяко движение дори и на пусната лампа. ОТ 10 до 18 часа вари пефектно. Не съжалявам че си я купих, защото това е най-добрата камера която може да се намери на цена от 35 лева. 1.3 мегапиксела(видео 30кад/сек - 640х480;325х228;320х240;176х144;160х120, 15кад/сек - 800х600;1024х768;1280х960) има Zoom и специални ефекти.

Автор: A.N.D.   
Дата:   18-07-06 01:58

Когато преди 20 дена си взех тази уебкамера, се сблъсках със същия проблем и в първия момент доста се стреснах. После като огледах кутията, пишеше - 30кад/сек (200 lux). Явно кадрите в сек. се влияят от осветлението.
Иначе и аз съм много доволен от нея. Много добре предава цветовете (има ръчен баланс на бялото). Абе за тези пари (аз я взех 30 лв.) си е супер покупка!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна