Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвместима ли е Minolta Flash 5200 i, с canon 350D, Nikon D50, Pentax k100D
Автор: paradizio   
Дата:   06-07-06 18:02

http://www.kazakov.de/minolta/ - Това е горе долу светкавицата (на най-долната снимка). Какво бихте ми казали за нея? Имам и още един въпрос, но в по-долната тема. [smile] [smile] Пак мерси предварително [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Съвместима ли е Minolta Flash 5200 i, с canon 350D, Nikon D50, Pentax k100D
Автор: dekov   
Дата:   06-07-06 18:12

За съжаление тази светкавица не е съвместима дори с всички Минолти, да не говориме за чужди марки.
То и това е една от причините да няма вече и фирмата "Minolta".

Автор: tinman   
Дата:   06-07-06 18:27

Прощавайте лайшкия въпрос, но какво значи една светкавица да е съвместима с някой апарат? Имам някаква непретенциозна светкавица Porst MDC 400-2, която има превключвател за всички марки фотоапарати и която съм пробвал, че светка с Никон и Канон. Значи ли това, че тя РАБОТИ с тези апарати?

Автор: dekov   
Дата:   06-07-06 19:37

tinman, спокойно, тази непретенционната си работи. С Минолтата е друга работа.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   06-07-06 23:09

tinman , такава светкавица може само да синхронизира с някои фотоапарати,докато ги изгори , но за по-сериозна работа с ТТЛ или Е-ТТЛ забрави.

Автор: tinman   
Дата:   06-07-06 23:44

GOSPODIN, може ли да изгори апарата наистина?

първа  назад  1     всички  напред  последна