Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Memory Stick Duo Pro 1GB проблем
Автор: Ainiton   
Дата:   01-07-06 09:09

Имам следния проблем:
Имам Sony DSC W40 и вчера ми донесоха от Германия Sony Memory Stick Duo Pro 1GB High Speed. Сложих я в апарата, разпозна си я всичко ОК. Но като почнах да снимам, при някои снимки ми дава грешка веднага след кът съм снимал и не се записват. Пуснах да правя клипче с най-доброто качество и след около 7-8 секунди излиза Buffer Error. А снимките които са станали и започвам да ги копирам на компютъра някои не иска да ги копира, други пък като ги копира и дола на Windows XP знаете как излиза Preview на снимката преди да си я щракнал 2 пъти и там излиза цялата снимка, но като я цъкна два пъти и излиза до половината някъде и другата половина сива. пробвам да ги отворя с Фотошопа, Пейнта, не става. А и освен това картата става доста топла като снимам.
та се ибърнах към вас, че не съм запознат много с тая техника и се чудя защо е така.

Отговори на това съобщение
 Re: Memory Stick Duo Pro 1GB проблем
Автор: deizy13   
Дата:   01-07-06 13:32

ami iam edno ne6to koeto tribva da pravite s novite karti a i ne samo, slaga6 ia v aparata i ia FORMATIRA6, tazi funkcia se namira v menu-to.i e zadulgitelno sled tova da trie6 snimkite NE s delete, a sus format.
probvai,no znai 4e iztriva snimkite i niama vru6tane nazad.

Автор: Ainiton   
Дата:   01-07-06 13:38

Ami ve4e sigurno za 20 put formatiram i ot komputera i ot samiq aparat q formatiram no polza nqma. ne6to moje li da se napravi po vyprosa?

Дата:   01-07-06 16:15

ami drugoto koeto mi idva na uma e 4e prosto tezi snimki koito ti zabivat gi trii o6te predi da izvadi6 kartata ot aparata.i na men mi se e slu4valo apuk i sum prodala dosta karti i obiknovenno taka se pravi.

Автор: B_Ball_P   
Дата:   01-07-06 17:36

начи преди време бях пуснал същата тема!!!
купи си карт рийдър !!! И я форматирай от него!!!И качвай снимки само от него!!![smile]

Дата:   01-07-06 17:48

a ti kak misli6 4e si ka4va snimkite?
pro4eti ponagore..

първа  назад  1     всички  напред  последна