Автор: gerimo2
Дата: 30-06-06 21:15
shotlandets, описаните от мен телефони са в сдандарта ГСМ-продават се и в Европа вече.Един от споменатите модели притежавам и аз.Независимо , че падна и през него мина джип Митсубиши( пред 5-6 мои колеги)-нищо му няма.Само се спука задното капаче, което залепих.T-Mobile и други оператори поръчват телефони в Япония със свои специфични изисквания.Такъв е един от моите тел. Sharp TM-200.ТМ-от T-Mobile.Софтуерът им е ориентиран към използване в съответната мрежа , което не му пречи да си работи във всяка друга мрежа.Характерното за софтуера и телефоните е , че да " забие" софтуер на тези тел. е съизмерим с вероятността тел. на Сиеменс и Нокия да не забият, т.е. много малка.Същите телефони с подобни качества , но под други имена си се продават и в Япония.В Япония можеш да си купиш телефон за какъвто си изкаш стандарт на мрежа!!! Когато човек е тесногръд му е по-лесно да дава мнения наляво и надясно.У нас е характерно както при политиката-почти трипартийният модел-Siemens(имал съм 4 тел. на тази фирма),Nokia , Samsung i Sony-Ericson(тук е разликата от трипартийният модел).Нищо друго няма по света! От Витоша по-високо нема от Искъро по-глибоко нема!!!Уморих се от тази тема, щото е безмислена , а и имам бая работа.И пак казвам , че тази тема е за друг форум , ама неисе...
|
|