Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Видео при Panasonic FZ30
Автор: kaic   
Дата:   28-06-06 13:48

Здравейте някой с Panasonic FZ30 би ли ми казал работи ли зума при видео заснимане на клип и по добре ли е видеото на FZ30 от Canon S2 IS който има тази възможност.
P.S. Не искам видео камера-искам апарат който да снима и видео с добро качество, просто го ползвам често.
Благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: Видео при Panasonic FZ30
Автор: simbon4o   
Дата:   28-06-06 14:05

:) зума няма как да не работи [smilie5] механичен е, ако имаш мерак може и на ръчен фокус да снимаш клип(да си правиш ефекти с фокуса) щото зуум и фокус са на отделни рингове. Само се запаси с карти че конпресия почти няма. Записва го в mov обаче има една програмка radlinker дето конвертира лесно на avi и му слага и компресия. Качеството е добро на 640х480. Аз имам 3 карти - 2х2GВ и една 1GB. С една 2GB май около 1300-1400сек прави клип. Пък и при сегашните цени на картите ко ти пречи и повечко карти да си вземеш ако ще снимаш клип, въпреки че за клип си вземи видео камера! На S2 клипа не се различава от този на панасоника(може би само звука), обаче снимането се различава коренно. От как съм си взел апарата съм снимал клип около 10 пъти а снимки е направил над 8000 [smilie5]. Ако искаш клип си вземи я някой сони с IR или самсунг щото имат като на сонитата компресията и снима по-дълго, иначе - видеокамера. Може и един S500 самсуняк като евтина джобна сапунера и една по-сериозна сапунера за снимане. Самсунга му е компресиран клипа затова. Това се сетих сега набързо последното, ама не знам до колко ти е важен клипа.

Re: Видео при Panasonic FZ30
Автор: solo5   
Дата:   28-06-06 15:00

при S500 ще правиш към 14 минути с 1Gb SD Card [smile]
май при S800 стоят по-добре нещата [beer]
иначе и там можеш да си зумваш на видео [smilie5]
... но нее хипур зум като при Панасоника [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна