Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за Профайлед
Автор: papi   
Дата:   18-08-04 18:41

разочарован сам от тази фирма,закупих си от тях фотоапарат Никон Д-70 преди около 3 месеца и представете си,получавам фотоапарата без книжка с упътване как се използва този фотоапарат и най фрапантното получавам тялото без ремък,това е като да ти забият нож в гърба...голяма гадост,някой би ли ми казал от къде да си закупя толкова скъпоценния ремък,и за колко пари трябва да се изръса...при положение че си взех от тази фирма "профайлед"светкавица СБ-600 и имам нужда да си закупя обектив поне 180 мм/2,8,който струва около 1600 лева,но се чудя от тази фирма фантом ли да си го взема(незнам дали ще го получа без някоя леща или без някои от пръстените за фокусиране...)какво да правя,дайте ми съвет колеги...

Отговори на това съобщение
 Re: за Профайлед
Автор: white_man   
Дата:   18-08-04 18:44

I az ottam si go vzeh ama si ima knijka (na angliiski) i remyk

Автор: boni   
Дата:   18-08-04 18:48

И моя си има всичко .Странно...

Автор: kkaammii   
Дата:   18-08-04 18:56

Ремък си имаше...но книжка не...
Само диск с PDF на Гръцки [smilie10]

Автор: papi   
Дата:   18-08-04 19:09

значи не сам единствен който е завлечен от тази фирма-Фантом

Автор: pinko   
Дата:   18-08-04 19:11

Абе папи, купил си апарата преди 3 месеца и чак сега разбра, че няма ремък[smilie11] , досега не го ли беше вадил от кутията?

първа  назад  1     всички  напред  последна