Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос относно екрана на Канон А540 ?
Автор: fvm   
Дата:   27-06-06 19:14

Мисля да купя този апарат на един мой племенник, но нямам възможност да го разгледам наживо сега...

Въпросът ми е относно резолюцията на екрана - 2,5" на 85,000 пиксела ми се струва много малко... и в едно ревю четох, че пикселите са видимо големи...

Ако има някой, който вече е с този апарат или има впечетления да каже нещо по въпроса...

Иначе апаратчето си е супер... но само това за ниската резолюция е голяма излагация от страна на Канон.

Публикацията е редактирана (27-06-06 19:15)

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос относно екрана на Канон А540 ?
Автор: rosentushev   
Дата:   27-06-06 19:20

Нищо подобно! Екрана е голям, контрастен и хич не са му малко пикселите! Моят апарат е такъв и мисля, че е супер като качество и на дисплея и като качество на снимки! Ако искаш погледни моите в сайта! Мисля, че си на прав път в избора на сапунерка[smilie24]
[beer]

Автор: solo5   
Дата:   27-06-06 19:24

ако наистина са само 85000 на 2,5" са си малко [smile]

Автор: simbon4o   
Дата:   27-06-06 19:29

еми да е евтино... по-добре малко пари отгоре за А610 [smilie3]

Дата:   27-06-06 19:34

Отиди и го тествай на живо в Техномаркет Европа[smilie25]

Дата:   27-06-06 19:59

Аз в момента съм в Финландия...

А това, че е 85,000 пиксела ме кара да се замислям много. За качеството на снимките знам. Аз съм с А610.

"screen resolution (there are just 85,000 pixels) and it shows -- you can easily see the "dots" on the screen."

Но може да са направили някакъв номер и да не се усеща малкоя брой пиксели... трябва да се изкаже човек, който го има и е коре долу компетентен.

Благодаря на "rosentushev" засега неговото мнение ме утешава малко, но се страхувам дали е наистина така...

Дата:   27-06-06 20:31

Добре де, виж го в някой магазин в Финландия. Като знам каква е чувствителността на ретината/лекар съм/, ми е чудно какви точки вижда този дето е написал ревюто, ако е бил без лупа? Но най-точно ще придобиеш представа в магазина. Не те убеждавам, прецени сам[beer]

Дата:   27-06-06 20:47

Пък и незнам кое е по-важно дисплея или това че е 6Мр[smilie5]

Дата:   27-06-06 21:17

Хихи...

rosentushev благодаря ти за отговора.

Не съм лекър и ти имам пълно доверие. Просто искам да чуя и други мнения...

А за качеството на снимките съм напълно сигурен, не е необходимо да се обеждаваме за това.Аз съм с по-големия брат.

За 6-те МП не си съвсем прав. Защото с такъв активен елемент 1/2,5" е по-добре да е 4МП апарата отколкото 6МП но и това не ни е тема сега. Пък и там има рзлични чалъми, които се прилагат софтуерно, а тях трябва да ни обесни някой наистина специалист в тази насока... така че да си спестим специалиста.

Тази изватка е от един от най-престижните сайтове за тестване на Фотоапарати и това е причината да търся и други мнения.

Мен самия екрана не ме интересува толкова колкото снимките, но апарата ще го ползва 16 годишен...

Публикацията е редактирана (27-06-06 21:34)

Автор: skitnik   
Дата:   27-06-06 23:10

ако питаш мен А520 4мр. е по сполучлив сега снимам с такъв и мисля че е 115 000...сравни характеристиките между двата модела и ще се увериш... Успех:-)

Автор: solo5   
Дата:   28-06-06 11:13

аз никога не съм харесвал екраните на сапунерите CANON [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна