Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 електрофотография
Автор: delchev   
Дата:   26-06-06 22:16

попаднах на този материал

http://www.photohistory.ru/ElektroCam.html

описание на два руски апарата за електрофотография - прочетох и статията след препратката в горния край на страницата, може ли някой да покаже изображение получено с такава техника... просто ми е интересно

Отговори на това съобщение
 Re: електрофотография
Автор: gecata   
Дата:   26-06-06 22:36

Преди повече от двадесет години електрофотографията се споменаваше в учебниците по фотограметрия и картография
Спомням си ставаше дума за вечен филм с восъчно покритие чиито диполи се развъртаха под въздействието на ел поле което пък се регулираше посредством падащата върху него светлина
Така и не можаха да ни покажат снимка с такова нещо но ни казваха че това е бъдещето на фотографията[smilie25]

Дата:   26-06-06 22:41

благодаря Геца... питах чичо Гугъл - и той не е виждал снимки от такова, или аз не го питам по правилния начин...

Автор: flipbeat   
Дата:   26-06-06 22:48

а пък аз съвсем скоро четох за още по-необичайно нещо...снимка върху млада трева посредством дъъъълга ( 10 дни ) експонация на негатив и прожекционен апарат.видях и снимки...10 х 8 метра...

Дата:   26-06-06 22:54

flipbeat, дай линкче моля...

Автор: gecata   
Дата:   27-06-06 17:34

хе хе ...не бях се сетил за този номер... представям си...как расте тревата в осветяваните места и ка линене в тъмните...Гениално!!![shtrak]

Автор: flipbeat   
Дата:   27-06-06 18:28

да,бе...и е доста детайлно...утре ще постна снимки от една книга,която ще се опитам да преснимам.

първа  назад  1     всички  напред  последна