Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За "невероятните" Happy Photo [smilie2] [smilie9]
Автор: natassja   
Дата:   23-06-06 12:59

понеже преди време си бях поръчала снимки през фото форум и съответно бях доволна как са ги извадили на хартия,се замъкнах от Люлин до паметника Левски(където е въпросното фото)-да се снимам за лична карта с надеждата горе-долу поне да приличам на себе си.посреща ме няква лелка - щяла да ме снима,а другите снимки,които носех не можела да извади,защото машината им била развалена....хубаво.
сядам аз да ме снимат,жената явно не й се занимаваше,та щракна веднъж и тва е.няма застанете така,застанете иначе,щрак и готово...ама поне да беше нагласила светкавицата за премахване на "червени очи"
извади снимките-ужас!казвам й аз-"с тия червени очи?...[smilie10] " и тя ми отговаря,че там ги сканирали и ги оправяли(сигурно и ако някой има бръчки ги махат,стига глупости!)
та това е.сега пускам нагледно да се убедите и да ми кажете,понеже тук хората малко или пове4е разбират от снимки и понеже аз нямам претенциите да разбирам....та така-щракнах се в къщи-да не би случайно аз да съм се объркала,вие ще кажете!
ето снимката от фотото
https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/iyja5738.JPG
https://photo-forum.net/imgs_thumbs/155/1_1151056555.jpg

https://photo-forum.net/imgs/155/1_1151056555.jpg
а ето и моята снимка,веднага след като се прибрах
https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/kdma0420.JPG
https://photo-forum.net/imgs_thumbs/155/1_1151056592.jpg

https://photo-forum.net/imgs/155/1_1151056592.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: За "невероятните" Happy Photo [smilie2] [smilie9]
Автор: Стоев   
Дата:   23-06-06 13:01

Познава се че е един и същи човек [smilie5]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   23-06-06 13:03

оставаше и да не се познава...някакъв съвет за добро фото...за документите с ее видяло,че ще съм ужасна още 100години,но поне снимките да си извадя като хората.

Автор: Frida   
Дата:   23-06-06 13:06

Ти плати ли си все пак? Аз не бих. От такива "професионалисти" да пази Господ.

Дата:   23-06-06 13:06

Последният път ме снимаха на Красно село до бившото кино.
Не че се харесвам много де.
В паспортното не искаха да ми приемат снимката, че била "стара и от преди 5 години" - едвам убедих лелката, че дънковите ризи са различен модел, а иначе си приличат снимките, че все мен са снимали [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   23-06-06 13:09

платих си,не ми се занимаваше....

Автор: Frida   
Дата:   23-06-06 13:14

еми това ти е грешката ... като не ти се занимава, ще се гледаш на такива снимки. аз не прощавам такива неща ... за мене въпрос на достонство да не позволявам продавачки, сервитьорки, портиери и всякакви хора, които не знаят мястото си. Като малка и аз съм продавала цигари и съм била сервитьорка, но има една порода простаци, който трябва да се озаптяват.
Сега да дигаш врява във форума няма много смисъл, ако не се защитиш на място. Следващият път не давай да ти се подиграват. Успех!

Автор: asahi   
Дата:   23-06-06 13:16

Стоев, не си мръднал!

Дата:   23-06-06 13:16

"вдигам врява" за да предупредя тези,които биха се заблудили и биха прибегнали до това фото.

Автор: asahi   
Дата:   23-06-06 13:19

Ако позволяваш във всяко фото без контрол може да те обезобразят. Фрида ти е казала: Единственото противодействие е да не им плащаш.

Автор: niagara   
Дата:   23-06-06 13:20

(asahi, мръднал е, при това все повече и повече, но не му личи външно...)[smilie3]

natassja,
и аз понякога копирам там, но не излизам докато не ми хареса резултата,
там и двете смени са свикнали да ме питат как го искам, понякога повтарят, и ми го правят добре.

Дата:   23-06-06 13:21

Водопадката, ша та мръдна аз...[ezik]

Дата:   23-06-06 13:23

е,извинете,ама за едни глупави паспортни снимки говорим,те тях ако не могат да направят,за какво говорим?!

Автор: niagara   
Дата:   23-06-06 13:23

[smile] [smilie7] [beer]

(бря как веднага ми усети писаното, виж как си доразвил еХтрасенските си умения, мърдаш, ти казвам)[smilie21]

Дата:   23-06-06 13:25

(оглежда се дали мърда)

Автор: gorbi   
Дата:   23-06-06 13:54

отиваш и я снимаш и искаш същите пари на таз жена..... зъб за зъб.....

Автор: Георги   
Дата:   23-06-06 14:01

симпатяга си [smilie10] [smilie10]

отиват ти червените очи [smilie8]

Re: За
Автор: counter   
Дата:   23-06-06 14:12

https://photo-forum.net/static/forum/2006-06/ygsh1310.JPG
Е пак добре че е излезнало нещо, представи си че се появиш с брада например на кадрото което са те снимали...иначе кофти работа http://img148.imageshack.us/img148/7414/33333xp.jpg
[smilie25]

Публикацията е редактирана (23-06-06 14:24)

Автор: loveforever   
Дата:   23-06-06 15:15

Аз на снимки все не се харесвам как излизам. До сега само два пъти са ми правили прилична снимка за паспорт - когато бях на 16 една черно-бяла и после чак за дипломата. Тази втората я правиха в едно фото на Витошка и Денкоглу( То тогава беше Фуджи , сега може и да са го променили). Та там снимката ми я направи една фотографка, която наистина си разбираше от работата и след това и снимката ми хареса. Иначе при всички други опити резултата е плачевен и ако покажа на някой снимка първо прихва в смях, а след това казва, че не си приличам.
Отдавна не съм ходила там и не знам как е, но може да провериш и ... [shtrak]

Автор: navy   
Дата:   23-06-06 15:18

мноо грим [smilie10]

на война ли ще ходиш [smilie7]

Автор: Георги   
Дата:   23-06-06 15:19

ахахаха counter готина брадичка

Автор: taralezh   
Дата:   23-06-06 15:28

Само един път се прецаках, но снимката ми виси в дипломата за висше образование [smilie2]
Трябваше ми нова снимка спешно, отидох в Happy Photo на Левски. Дадох 10 лв., а някаква смешна лелка аматьорка ме снима с по-скапана сапунерка и от стария ми Kodak CX7300! [smilie9] При това ми се развика: "Толкова ли не можеш да се обърнеш на една страна, а погледът ти да е в мен? И си вдигни брадичката!" Какво отношение само! [smilie11]
Снимката беше ужасна, разревах се, когато се видях - цялата лъщях (по принцип кожата ми е суха, а не мазна и лъскава), имах червени очи (!) и изобщо не приличах на себе си...

Кракът ми повече няма да стъпи там!

Автор: int_27h   
Дата:   23-06-06 15:53

Аз мойта снимка за дипломата си я правих на фотошопа :) Имаше некви тапети отзад дето станаха на монохромен фон, пък и малко се "подстригах"
Накрая ме прецакаха в фотото, че ми ги нарязали и за 1 /една/ снимка ми взеха 2лв
ама поне не ме е срам да си показвам дипломата [smilie18]

Автор: bobbyfuego   
Дата:   23-06-06 15:57

аз ведъж сканирах при тях лента и останах много доволен - висока резолюция (7-8 Мпиксела) без шум страхотен детайл и само 3 лева за цялата лента. след две седмици отивам и давам още три филма и глей кво става - 2 мпикс резолюция и супер смачкани с компресия и ужасни изобщо хем им обясних как точно ги искам (като миналия път :-)), немога да разбера защо тия хора не си държат на качеството за да си пазят клентите.

То е така повсеместно и не само във фото услугите. Отиваш в магазина и си купуваш сирене и много ти харесва. следващия път естествено купуваш от същото и получаваш няк'ва гадна бяла пихтиеста маса с вкус на гадна бяла пихтиеста маса. е т'ва едно и също сирене ли е мама му стара!?

Кога в българия ще се появи терминът "качествен контрол"? неможе всичко да се продава под един знаменател! Баси!

Автор: loveforever   
Дата:   23-06-06 16:02

Наташа пипнах малко втората снимка която си качила тук и ето това е резултата
https://photo-forum.net/static/forum/2006-06/yalj3371.JPG
http://photo-zona.net/images/user15352/album2128/preview/Untitled-1-1.jpg

Ако ти харесва дай мейл да ти я пратя във форма удобна за вадене (4бр на фомат 9/13)

първа  назад  1     всички  напред  последна