Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Вече проблем с НР 720
Автор: dideron   
Дата:   20-06-06 18:06

Значи преди малко получих новичък НР 720 и цъфнаха два проблема-първо не щеше да тръгне с акумулаторите,които са заредени,тръгна чак след като го включих на адаптора,после проработи и на акумулатори.
После от 15-16 кадъра 5 са абсолютно черни.Предполагам две неща-че или батериите са слаби или светлината е била много силна и той е затворил блендата.Някой може ли да каже нещо по въпроса.Благодаря.Приемам и съболезнования[ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: Вече проблем с НР 720
Автор: tishovsx   
Дата:   20-06-06 18:15

Ми хората ти казваха да не го купуваш, ама ти на...мойте съболезнования!!! Пий една бира и търси дилъра за рекламация[smilie7]

Автор: jordan82   
Дата:   20-06-06 18:43

Акумулаторните батерии се изхабяват докато стоят, дори и без консуматор. Пробвай да ги заредиш и тогава виж какво става. Освен това практиката показва, че ако махнеш капачката отпред (ако има такава) снимките стават по-светли[smilie3] [beer]

Автор: apollo   
Дата:   20-06-06 18:46

Изводът е... внимавай къде слагаш пръстчето!:-)))

Автор: rumenn   
Дата:   20-06-06 19:31

е тоя чух че ремонтира HP-та[smilie5]

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/dwbb8642.JPG
https://photo-forum.net/imgs_thumbs/104/h_1150820517_kroki.jpg

https://photo-forum.net/imgs/104/h_1150820517_kroki.jpg

снимката е на thundercrash сега я мернах и ми се стори подходяща..[beer]

Автор: Стоев   
Дата:   20-06-06 19:42

...видях едни свещи вдясно..[smilie8]

Автор: Wildkid   
Дата:   20-06-06 20:36

Хаха, Румене - туй новата фоточанта на "Лакост" ли е бре [smilie18]
По темата: Честит ти Фотосмърт......ако има проблеми - ами че занеси го у сервиза, нали е в гаранция!

Автор: Георги   
Дата:   20-06-06 21:20

[smilie22]

Автор: El_Fuego   
Дата:   20-06-06 21:29

А че кой те би по главата да си го купуваш?!?

Автор: Cristinel   
Дата:   20-06-06 21:30

Ами сервизите на НР са всеизвестни с безуслованта си подмяна на дефектирали уреди! На мен монитора ми оставаше 1 месец от общо 36 м. гаранция и се прееба - замениха го с чисто нов - ЮПИИИИ! https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonBand.gif

Публикацията е редактирана (20-06-06 21:30)

Автор: colors   
Дата:   20-06-06 23:17

На един прител със същия му се повреди шутъра, и сега може да снима само на светкавица и то ако е на изкъствена светлина в стая.
Иначе всички снимки стават преекспонирани , защото кара само на електронен затвор.
Непосредствено преди да дефектира след включване първия кадър винаги беше чисто черен.
[shtrak]

Автор: rumenn   
Дата:   21-06-06 00:58

между другото HP наистина са известни с добрата гаранционна поддръжка...на мен са ми сменявали принтер с чисто нов при положение че го залях малко с вода и гръмна леко..[smilie5]
нямах дори и гаранционна карта защото от МЕТРО го взимах и не си я взех..гледат серийния номер...просто супер като си помисля как се ебават по други фирми..[smilie24]
Ходи и рекламирй безгрижно..[beer]

Автор: asahi   
Дата:   21-06-06 01:01

Залей го с вода за всеки случай.

Автор: dkork   
Дата:   21-06-06 09:52

моята "фотосмърт" е НР 945
проблема е с липсата на внос или информация за приставки и филтри за него иначе , като за сапунера съм си много доволен...засега няма да го заливам, но идеята е добра
[smilie24] [smilie18]

Автор: graphic   
Дата:   21-06-06 10:24

Не знам за другите продукти на НР (щото те какво ли не правят), но за фотоапарати определено не това е марката. Снимах доста с НР 945, което преди беше най-високия им клас сапунер. Голяма мъка.А колкото до сервиза - може би в София нещата са ОК, но от Бургас съм много разочарован. Ако все пак успеят да ти оправят НР-то то продавай го и си купи нещо дето е направено да снима[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна