Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Репортери без граници
Автор: digit_all   
Дата:   19-06-06 18:10

Повече от всеки трети жител в света живее в страна, където няма свобода на словото и печата.
Репортери без граници работят постоянно да възстановят тяхното право да бъдат информирани. 42-ма професионалисти от медиите са загубили живота си през 2003 година (2005 = 144), практикувайки това, за което им се плаща - да ни информират. Днес повече от 130 журналисти от цял свят са лишени от свобода, просто защото вършат работата си.

Можете да посетите и подкрепите сайта на(Reporters Without Borders)
http://www.rsf.org/rubrique.php3?id_rubrique=20

А tuk да видите снимките, правени в подкрепа на идеите и дейността на организацията
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=16274

Публикацията е редактирана (19-06-06 19:22)

Отговори на това съобщение
 Re: For PRESS Freedom
Автор: landstar   
Дата:   19-06-06 18:21

М-да, нищожни загуби за съжаление. Като хлебарки са, нямат изтребване. Има още предостатъчно, които да ни затрупват с излишна информация и да пълнят жълтата преса.
Дето вика Георги Парцалев - нахален свят това журналистите!

Дата:   19-06-06 18:24

[smilie11] [smilie8]

Автор: SLR   
Дата:   19-06-06 18:26

digit_all[smilie24]
Аз си купувам доста книги от серията "Pour la liberté de la presse" като се надявам че освен качествените им продукти, помагам с нещо и за каузата,въпреки ниските цени на тези книги[smilie8]
[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (19-06-06 18:29)

Автор: parolphoto   
Дата:   19-06-06 18:29

Дижит_ал - подкрепям те за призива ! [smilie24]
С подсещането че фотографията е свободна професия и няма нищо общо със професионалистите на независимо коя преса .
Подписали са си договори плащат им и знаят какви рискове поемат . Има неща дето не са ясни на много хора и това пречи !
Гледах ти галерията харесаха ми попаденията но като свободен фотограф ги оценявам , а не като професионалист . [shtrak]
Ако си разбрала добре ако не , пак същото знам че е трудно да се разбира свободата ![shtrak] [beer]

Автор: ejko   
Дата:   19-06-06 18:31

landstar: гледам че си обиколил и си срал и по други теми! Мамин златен[ezik]

Дата:   19-06-06 18:32

Гледай и се учи! Фотограф не означава журналист!

Дата:   19-06-06 18:44

ne triabva da se burka jurnalist i foto-reporter ! Tuk stava vapros za 2roto [smilie24]

Дата:   19-06-06 18:54

Абе парашката работа не е като чистата фотография, наистина не трябва да се бърка.
Досадните и неграмотни журналисти преобладават, поне в България и нямат общо с фото-журнализъма. В тия сайтове ясно пише за журналисти. Какво общо имат с фотографията? Пишат клевети и щуротии - после - олеле мале! Тикат си гагата в хорското бельо - после - бият Паниковски!

Автор: n1x0n   
Дата:   19-06-06 19:19

Аз съм на мнение, че ние българите първо трябва да се заемем с проблемите на собствената си държава и собствените си хора, пък после да тръбим за някакви "велики" международни каузи!

Защото е адски модно и cool да се палим по "журналисти без граници", "лекари без граници" и прочие добре звучащи каузи, ама никой не се сеща да се пали за каузата за болните, гладни, необразовани деца в собствената ни страна!

Изобщо понякога побеснявам като гледам как незначителни, но модни каузи добиват някаква грандиозна публичност, докато истинските, сериозните проблеми никой не ги гледа.

Дата:   19-06-06 19:21

Именно, още повече, че тия журналисти имат нахалство без граници! Сърбал съм им попарата.

първа  назад  1     всички  напред  последна