Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Soni DSC R1
Автор: ani123   
Дата:   18-06-06 01:12

Някой снима ли със Soni DSC R1?Ако има такива,моля кажете си мненията![smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Soni DSC R1
Автор: boni   
Дата:   18-06-06 01:16

Ето ми мнението:
Камерата е много добър компромис и за тези потребители, които желаят да използват предимствата и на двете системи - голямата матрица, ниският шум и добрата динамика на огледално рефлексния апарат и възможността за използване на въртящият дисплей, хистограмата в реално време и безшумният централен затвор на моделите с вградена оптика.
Ако не ти пука,че не можеш да използваш по-дълга от 120мм и по-светосилна от 2.8 оптика и че нямаш бързия АФ на ДСЛР и големия буфер на ДСРЛ това е много добър модел за тебе.
Ето ми и пълното мнение:
http://belfo.photo-forum.net/R1/page8-1.htm

Автор: Gen   
Дата:   18-06-06 02:44

Аз съм с такъв, последните няколко страници от профила ми са с него. Много е трудно да се измисли нещо лошо за апарата. Към казаното от Бони добавям:

(+) Голяма батерия, аз снимам по 2000 кадъра преди да падне, много съм доволен от качеството на RAW формата. Безшумно снима и и е удобен за снимане, когато не искаш да привличаш внимане. Силна светкавица.

(-) Макрото му не е макро, най-късото разтояние е 35 см. RAW файловете му са по 20 Mb. Не е много удобен за снимане на спорт.

А да - и не се пише Soni, a Sony :-))

Публикацията е редактирана (18-06-06 02:45)

Автор: christal   
Дата:   18-06-06 02:50

Хм... явно е добър. Пък и с хубавия си обектив...

Автор: ani123   
Дата:   18-06-06 04:00

Лелеее, голяма блейка съм!Знам,че се пише Sony.Ногато прехвърлям от кирилица на латиница ,правя такива гафове!!

първа  назад  1     всички  напред  последна