Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ivan_A е свалил снимките си
Автор: emmmo   
Дата:   19-12-03 11:41

Надявам се, че не е обърнал гръб на сайта ни.

Отговори на това съобщение
 Re: Ivan_A е свалил снимките си
Автор: murnau   
Дата:   19-12-03 12:33

a jalko, pone imashe edna motivacia da kachvam tuka :PPP
majtap be

Автор: GuruMMX   
Дата:   19-12-03 13:03

taka li.. hhhm.. losho...[smilie11]

Автор: MVM   
Дата:   19-12-03 13:06

Жалко.

Автор: Miro   
Дата:   19-12-03 13:15

Еййй, що така бе?
Да не го е обидил някой?
Без да го познавам лично - явно е художник по душа и много чувствителен.
Дано ги е свалил само за да сложи нови.

Автор: Ivan_A   
Дата:   19-12-03 14:28

Ей, стига толкова за Ivan_A - има толкова по-интересни неща!

Няма обида.

Просто вчера, четейки постингите под снимката на Emmmo/по ФСБ/
се почувствах много възрастен - толкова страсти, толкова категоричност,
толкова леко хвърлени тежки думи - за една снимка ...

Характерно е за децата/дорасли и недорасли/ и големите творци...

Какво правя аз при тях!?

И постъпих като децата ...

Автор: GuruMMX   
Дата:   19-12-03 14:39

Ivane.. stoga be :) hora vsjakakvi.. ne im obrushtaj vnimanie :)

vajnoto e na teb da ti e veselo.. drugoto.. zdrave da e... :) [beer]

Автор: dreamweaver   
Дата:   19-12-03 14:53

Хей, ИВАНЕ!
Всички знаем, че си по-скоро от другата категория - творците.
Така, че не се притеснявай толкова от страстите и леко хвърлените тежки думи, а продължавай да си твориш. Нали това е най-естественото - децата да са си деца, а творците - творци?[smile]

Автор: sagittarius   
Дата:   19-12-03 14:58

Иване, ти си запазил и детското в теб, а от това по-хубаво няма!
Очакваме следващите ти снимки! Аз лично съм сигурен, че ще ги има!
[beer]

Автор: TheBookMaker   
Дата:   19-12-03 15:07

Всичко е моментно се надявам аз самата [smilie25] На Иван като на добър автор ще му мине ще пие по една маркова напитка и ще се върне да радва нас дето сме нещо средно между деца и големи творци. Наздраве Иване весели празници и чакаме следващите ти снимки[cool]

Автор: geo   
Дата:   19-12-03 16:41

Това е много драматично, но ти в никакъв случай не си човекът, който трябва да си сваля снимките. Аз така и не мога да разбера защо реагирате толкова остро на критиката, включително и когато не е насочена към вас. Снимките трябва да се обсъждат, а не само да се ръкопляска лениво, защото от това няма полза никой, освен егото на посредствените.

Автор: emmmo   
Дата:   19-12-03 16:58

На кого ни оставяш, Иванеееее!!!!!
:-))))))))
Иване, като че ли за пръв път четеш такива коментари. Защо се огорчи чак сега? Хубаво си го написал - "Характерно е за децата/дорасли и недорасли/ и големите творци..." И понеже ние не сме големи творци, бива ли да се сърдиш така на децата? :-)))
И на теб ще ти призная нещо. Снимката, под която си чел тези гневни филипики, и на мен не ми харесва кой знае колко. Ама на - стана спор, та така ли да се оставя! :-))))))
Хайде, чакам нови снимки от теб, ако не - ще дойда до Пловдив да ми ги покажеш на хартия.

Автор: geo   
Дата:   19-12-03 17:02

Ние сега сме като дует деца-олигофрени, които пеят "Иване, остани!!!". Ако си стискаме ръцете с емо, ще помогне ли? Защото не мога да кажа, че повече няма да правя така :-)))

Автор: boni   
Дата:   19-12-03 17:06

Ivane ,така губим автор,от който се учехме на много неща.
Моля те да си помислиш.

Автор: Jin   
Дата:   19-12-03 17:20

Това е форум, все пак.

За мен като почти случаен посетител, полемиките са интересни колкото и снимките. И коментарите, и фотографиите ти си струва да ги има тук.

Като размислиш може да изкрънкаме от SaS да ти вдигне квотата за известно време докато наваксаш.

P.S: нали ти не си geo, който след спора е решил да се изтрие от лицето на сайта?

Автор: Brummaker   
Дата:   20-12-03 06:04

Това със снимките е нещо,което /за разлика от повечето злостни коментари/е наистина жалко!Защото имаше какво да се види!

Автор: Mick   
Дата:   20-12-03 07:20

...eee...shto taka we...?[smilie8]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-12-03 13:16

На Иван може да му е омръзнало, нали бързо му омръзва [smilie3] Преди му харесваше точно пълната свобода, която често води до такива остри спорове. Все пак сайта полека се развива към по-добре, вече по-често участниците се аргументират, а и онзи спор е донякъде показателен и поучителен, и се набива един извод, че може би, ако се качват снимки без да се вижда името на автора първоначално, не е лоша идея.
Решението , дали да качваш снимки си е личен избор, както и мотивацията. Надявам се, Иван пак да изпита интерес, необходимост или желание, и отново да ни показва хубавите си снимки, а дотогава, може да е много полезен на всички в сайта, с коментарите си под снимките ни.
Успех Иване, пожелавам ти да правиш занапред още повече хубави снимки. Не забравяи обаче, че дори на една изложба, се показват само няколко снимки от автор, а на такива форуми е мястото, където човек ежедневно може да си показва търсенията и постиженията, да си сверява часовника, да си показва снимките и да бъде полезен и на други. Във виртуалното пространство винаги ще има и критици, но и почитатели..а както си казвал ти, мнението на някои за 1 снимка никак не я прави нито по-добра, нито по-лоша.[beer]

Автор: dreamweaver   
Дата:   22-12-03 12:09

Много се надявах някой да го напише вместо мен през тези два-три дни, но уви!
Разбирам, че тази случка няма нищо общо с Иван, а с всички нас - излишно беше да го потупваме по рамото и да го успокояваме, човекът си е наред, за съжаление ние сме тези, които има още много да учат. Някои от нас не умеят да пишат, други - да се изразяват смислено, почти всички - да се отнасят толерантно към себеподобните. Ще го напиша повторно в този форум - според мен истинския творец се отнася внимателно не само към собствените си творби, но и към чуждите - т.е. те не представляват някаква заплаха за него, а напротив - предизвикателство да става все по-добър.
В това виждам смисъла на Ивановото оттегляне - да се научим да уважаваме повече другия, дори и да не го разбираме. Сигурно няма да стане изведнъж, макар много да ми се иска, но си струва да опитаме!
И тогава ще можем да го поканим сред нас.
С него повече ще приличаме на творци.[smile]

Автор: Miro   
Дата:   22-12-03 13:50

Защо да го пише друг, ти си го написал съвсем точно. 100% вярно.[smilie24] [beer]

Автор: sergey   
Дата:   23-12-03 11:11

kato kazahte za svalqne na snimki, deka e kop4eto za tova 4udo, 4e znaeli se...:)?

първа  назад  1     всички  напред  последна