Автор: simbon4o
Дата: 11-06-06 17:46
не знам що още има хора дето се хвърлят на този скъп DSLR в БГ цената на 350-ката е напълно неконкурентноспособна! За тия пари знаете ли какво комплектче ще си сглобите с Pantax, Olympus, Nikon дори. На пентакс един istDL с два много прилични обектива е около 1400лв :) и един твърд 50мм и ето ти супер комбинация, даже може да останат пари. Е500 с два обектива и 1ГБ карта е 1600лв, nikon D50 е също на приемлива цена, като му вземеш и някой теле по-евтинко към китака и ще е по-добре от тоз канон. Не се водете по хората които ви казват че Canon е супер, супер е ако знаеш за какво си даваш парите и си избрал нещо което на сегашния пазар няма по-добра алтернатива. Да си купиш нещо, защото марката му е такаа или онакава за мен си е голяма глупост! И за пореден път да кажа не мислете че като в ревютата пише и се вижда че едното има по-малко шум реално е така!!! Много са малко ревютата с RAW сравнение а само в RAW си личи кой как шуми и какви цветове дава и ...
Ако аз сега имах тези 1900лв щях да съм се загледал я по istDL с кит и 75-300мм, 50мм(който и да е), може и Pentax K100D kit + 75-300, може и Е500 промоцията. Честно казано макар и най-шумен олимпуса имат много да учат другите от него за цветопредаване, ергономия и обективи. А Pentax-ите и двата шумят по-малко от канона, никон D50 също!
|
|